Министърът на енергетиката Румен Радев и неговият заместник Красимир Ненов

...
Министърът на енергетиката Румен Радев и неговият заместник Красимир Ненов
Коментари Харесай

Енергийният министър отива при миньорите, Денков ги кани на среща

Министърът на енергетиката Румен Радев и неговият заместител Красимир Ненов отиват при протестиращите енергетици и миньори през днешния ден, заяви преди малко пресслужбата на кабинета.

Разговорите ще се проведат в 13 ч. в административната постройка на Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “. Поканени са законните синдикални представители на топлоелектрическата централа и на „ Мини Марица-изток “. Ще вземат участие също управленията на двете сдружения.
-->
Премиерът Николай Денков провежда среща с протестиращите енергетици и миньори на следващия ден, неделя, от 16 ч. в Министерския съвет, споделят още от държавната осведомителна работа.

Поканени са водачите на двата огромни синдиката – КНСБ и КТ „ Подкрепа “, ръководителите на Федерацията на самостоятелните синдикати на миньорите към КНСБ, на Националната федерация на енергетиците към КНСБ, на Независимата синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ, на синдикалните организации на КНСБ в Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “, в „ Мини Марица-изток “, в обособените рудници на „ Мини Марица-изток “ и в Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “, а също по този начин ръководителите на Синдикалната миньорска федерация и Федерация „ Енергетика “ и на синдикалните районни съюзи на КТ „ Подкрепа “ в Кюстендил, Перник и Стара Загора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР