Министър-председателят Кирил Петков, който след избирането си заяви, че смята

...
Министър-председателят Кирил Петков, който след избирането си заяви, че смята
Коментари Харесай

ИСТИНАТА ЛЪСНА: Премиерът Кирил Петков се движи из София с охрана и два автомобила на НСО

Министър-председателят Кирил Петков, който след избирането си съобщи, че счита да върви пешком из София, дойде по-рано през днешния ден в студиото на БТВ с на и няколко индивида защита.

Петков, който твърдеше, че ще смени политическата просвета в страната, беше защитаван даже и от чиновници на Министерство на вътрешните работи, които не разрешиха на няколко души от младежката групировка на ГЕРБ да му зададат въпроси.

Ето какво написа по тематиката водачът на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, който разгласява и видео, на което се вижда, по какъв начин Петков идва в региона на НДК с коли на и охранители:
свързани новини16583преди 2 часа37642преди 54 минути
Помните ли думите на Кирил Петков, че ще върви ПЕША? Това беше първото му заричане пред българите, което даде като министър председател.

Днес с сътрудниците ми от МГЕРБ Николай Алгафари, Михаела Методиева и Георги Георгиев отидохме пред БТВ, с цел да зададем няколко въпроса на настоящия министър-председател. За наша изненада в 18 ч. Кирил Петков се появи, само че не пеш и не без защита. Каква изненада! Буквално пред входа на малкия екран стопираха на със звукова сигнализация. При опита ни да се приближим до господин Петков, с цел да му зададем въпросите си, достъпът до него ни бе отхвърлен. Служители на Министерство на вътрешните работи не ни разрешиха да се приближим до министър-председателя като ни посъветваха да отидем “в приемния му ден”. Бяхме подложени на инспекция на персоналните документи. Въпреки че се намирахме на обществено място и демонстрирахме цялостно почитание към публичния ред, бяхме питани за какво сме там и какво вършим. Да, ние разбираме, че институциите правят своята работа. Ние първи бихме приветствали желанието на Кирил Петков да се свободно измежду хората, само че в неговия случай се оказа, че обещанието му съставлява медийна акция. Както ще видите сами от фрагментите, които успяхме да заснемем - имаме всички учредения да считаме, че господин Петков е наличен, само че единствено когато знае, че някой гледа.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР