Не харесвам начина, по който изглежда настоящият Европейски съюз, защото

...
Не харесвам начина, по който изглежда настоящият Европейски съюз, защото
Коментари Харесай

Петър Волгин: Настоящият Европейски съюз няма нищо общо с идеята за Европа

Не одобрявам метода, по който наподобява актуалният Европейски съюз, тъй като той няма нищо общо с концепцията за Европа. Много одобрявам концепцията за обединена Европа. Трябва да освободим Европа от Европейския съюз. Това сподели претендентът за евродепутат от „ Възраждане " Петър Волгин в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Той добави, че постоянно е държал на две неща - националната самостоятелност и свободата на личността. Защитата на свободата и независимостта не би трябвало да бъде идея на една политическа партия, а на всички, съобщи той. „ Без значение дали са в българския парламент, дали в Европейския, дали участват на срещи на Съвета на Европейски Съюз, на Европейския съвет, на всички места българите би трябвало да пазят българския народен интерес. Включително и ние, публицистите, би трябвало да го вършим, без значение какво ни коства това. Българският интерес би трябвало да бъде над интереса на някакви национални структури и над интереса на съответното политическо семейство, към което принадлежиш ", съобщи Петър Волгин.

„ Ако бъда определен за член на Европейския парламент, се надявам, че ще успеем да продължим положителните практики. Българският интерес да е над всичко ", разясни Волгин.

Относно кандидатстването му, той разясни, че фамилията му го поддържа изцяло.

По думите му „ Възраждане " има капацитета да се трансформира в привлекателен център на доста други депутати. „ Има представители на всевъзможни политически фамилии, които не са удовлетворени от мястото, където се намират, и биха желали да гот трансформират, да изповядват друга философия и политика. Смятам, че „ Възраждане " в действителност може да стане подобен център ", сподели Петър Волгин.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР