Министър-председателят Бойко Борисов поздрави всички българи по повод една от

...
Министър-председателят Бойко Борисов поздрави всички българи по повод една от
Коментари Харесай

Борисов: Съединението е една голяма победа

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави всички българи във връзка една от най-паметните дати в българската история - Съединението на България.

"Поздравявам всички българи за днешния огромен празник! Съединението на Княжество България с Източна Румелия е една огромна и обективна победа за нас “, написа министър председателят на формалния си профил във Фейсбук.

"Благодарение на нея и на всички герои, борили се за българските национални идеали, през днешния ден живеем в една свободна страна, равна на другите европейски страни, чието мнение е значимо и значимо. Честито и на пловдивчани за празника на техния античен, безконечен, разрастващ се и съвременен град “, добави Борисов.

Празника честити и външният министър Екатерина Захариева. "Днешният ден е знак на устрема ни за обединяване и за цялостна принадлежност към европейската просвета и цивилизация “, написа тя във Фейсбук. "Историята би трябвало да ни защищава от бъдещи неточности и да бъде наш преподавател. Нека носим със себе си поуките и да работим отговорно за страната си “, съобщи Захариева.

"Съединението прави силата “. Честит празник! Бог да пази България! “, написа в обществената мрежа ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР