Министър-председателят Бойко Борисов най-накрая заговори за евентуална оставка на министъра

...
Министър-председателят Бойко Борисов най-накрая заговори за евентуална оставка на министъра
Коментари Харесай

Нено Димов е отведен на разпит в прокуратурата

Министър-председателят Бойко Борисов най-сетне заприказва за възможна оставка на министъра на околната среда Нено Димов. " Ще обсъдим оставката на министъра на околната среда с съдружните сътрудници “, съобщи Борисов пред кореспонденти след края на съвещанието на КСНС при президента. Думите му са на фона на течаща акция в постройката на екоминистерството от чиновници на Министерство на вътрешните работи и ДАНС.

Малко по-късно Димов отиде на разпит в спецпрокуратурата за разпит, съобщи Нова тв. Около час по-късно министърът беше отведен в Националната следствена работа.

" Оказваме подпомагане сега. Ще направя изказване откакто приключим. Не съм арестуван ", съобщи пред публицисти той, преди да бъде качен в автомобил на ведомството.

От прокуратурата не бяха словоохотливи по следствието, а новият представител на основния прокурор Сийка Милева само разяснява пред БНР, че по-късно от държавното обвиняване ще излязат с прессъобщение с детайлности.

Нено Димов е министър от квотата на патриотичния съюз, а за поста бе препоръчан от Вътрешна македонска революционна организация.

От началото на невижданата рецесия с водата в Перник жителите на града желаеха оставката на Димов и настояха да се потърси виновност на съответните виновници за протичащото се в града. За същото упорстват и природозащитници. Министърът обаче към този момент отхвърля самичък да подаде оставка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР