Министъ Николина Ангелкова показа нотариалния акт за имота си, бил

...
Министъ Николина Ангелкова показа нотариалния акт за имота си, бил
Коментари Харесай

Ангелкова: Скандалът е заради силните чувства на г-н Симеонов към мен

Министъ Николина Ангелкова сподели нотариалния акт за парцела си, бил платен с пари на родителите ѝ. ”Явно за следващ път става дума за мощните усеща на господин Симеонов към мен. В случая става дума за парцел, закупен от моите родители за 75 000 лв. на недодялан сртроеж. ”
Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова на брифинг пред Летище София.

Тя добави, че парцелът е закупен с риск от редица разноски по-късно.

„ Заплатени са 75 000 лв. на недодялан градеж през 2008 година. Имотът е бил с Акт 14. Всеки човек, който се занимава с недвижими парцели е наясно, че има риск дали този градеж ще бъде завършен “, разясни Ангелкова.

„ Аз имам и пазарна оценка. Юрист съм по обучение и за всяка една договорка преди този момент съм възлагала оценка на лицензиран оценител. Всеки парцел има самостоятелни характерности. Средствата са напълно от моите родители. В декларацията е позволена техническа неточност, написана е данъчната оценка. Всички налози са платени върху тези 75 000 лв.. Всичко може да бъде потвърдено и нямам никакви терзания “, акцентира министърът на туризма.

Ангелкова съпостави протичащото се с обвинявания през предходната година, които не са разкрили престъпления.

„ Не съм разговаряла с господин Борисов. Предстои да се чуя с него. Важно е да следваме целите си. Много е тъпо да се вършат внушения по един подобен метод, който да засегне бранш „ Туризъм “, сподели още Ангелкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР