Интересен ден за феновете на Ергенът. След като сутринта изтече“

...
Интересен ден за феновете на Ергенът. След като сутринта изтече“
Коментари Харесай

БТВ направи зрителите на луди с нейната ръка с пръстен преди финала на Ергенът

Интересен ден за почитателите на Ергенът. След като сутринта „ изтече “ запис, който навежда на мисълта каква е развръзката в риалитито, по-късно бе оповестена и фотография на женска ръка, на която стои годежен пръстен, съобщи " Блиц ".

Това обърка почитателите на риалитито, защото това са двата обсъждани финала на шоуто в последните месеци. Всичко това навежда на мисълта, че от БТВ в действителност вършат масирана акция, сходно на направената преди години за финала на Игра на тронове, която цели да предизвика интереса на почитателите, които чакат огромната развръзка довечера.

Интересен факт е, че изтеклият запис е сниман в студио и е много по-различен от останалите епизоди, които водещият Наум е направил по време на фотосите на риалитито и то от Родос. Какво в действителност ще се случи, следва да разберем довечера.

На фрагментите то сутринта се вижда по какъв начин двете красавици беседват с Наум и разясняват по какъв начин тъкмо е завършила сантименталната приказка за тях. От там разбираме, че Алек не избира нито една от дамите.  Двете дами са разочаровани, че Алек даже не се е появил, с цел да разгласи решението си, а са били зарязани през видео, в което той споделя, че не може да вземе решение.

Минути след публикуването на видеото, bTV смъкнаха наличието. И пусна фотография на женска ръка с годежен пръстен, което значи, че въпреки всичко някоя от дамите е поставила бижуто на ръката си. Това още повече обърка феновете, а наподобява БТВ разиграват разнообразни сюжети за финала тази вечер, с цел да задържат интереса на феновете и до последно да не се знае какво ще се случи.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР