Миниатюрните домове винаги предизвикват интерес. И мнозина се чудят: може

...
Миниатюрните домове винаги предизвикват интерес. И мнозина се чудят: може
Коментари Харесай

Дом на колела от само 15 кв. м., но вижте какъв уют е вътре!

Миниатюрните домове постоянно провокират интерес. И мнозина се чудят: може ли да се устроиш уютно и в жилище с малко пространство? Как се подрежда интериора и по какъв начин да се помести всичката нужна техника?

Кандаската компания Mint Tiny Homes, както се схваща от името, е профилирана в строителството на дребни жилища. Тази им работа се нарича Poco Pink.

 Дом-на-колело-от-само-15-км,-но-вижте-какъв-уют-е-вътре!

На дължина домът на колела доближава пет метра и половина. Общата му повърхност е едвам 15 квадратни метра. На тип наподобява тясно. Но в случай че го погледнете от вътрешната страна, ще видите, че е задоволително пространно.

 малко-жилище

Жилището е грамотно разрушено на зони. Интериорът е от дървесина. Тук има спалня, кухня и даже баня.

 малка-баня-от-дърво

Големият брой прозорци и високите тавани вършат интериора ослепителен, радостен и изтънчен. Пълноразмерната кухня е оборудвана с съвременни уреди. В нея има доста електрически контакти.

 кухня-от-дърво

До кухнята се намира баня с душ кабина. Тя е комбинирана с тоалетна.

В дребното жилище има „ втори етаж “, към който води дървена стълба. Тук с епростира огромно легло, върху което без проблем могат да се сберат двама възрастни. Срещу спалнята има таван, където могат да се сложат движимости.

 малко-жилище

Тези дребни домове пасват чудесно на тези, коитто възнамеряват да се насочат на странствуване и да прекарат прелестно уединено с природата.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР