Миналата седмица Зоран Петровски и Силвия Петкова обявиха, че се

...
Миналата седмица Зоран Петровски и Силвия Петкова обявиха, че се
Коментари Харесай

Става горещо: Зоран показа нова красавица след раздялата със Силвия Петкова

Миналата седмица Зоран Петровски и Силвия Петкова оповестиха, че се разделят, откакто месеци наред отричаха, че има такива изгледи за процес в връзките им.

Двамата разгласиха пост в Инстаграм, с който оповестиха, че към този момент не са дружно и всеки продължава по пътя си, само че остават другари и ще отглеждат детето си дружно. Какви са същинските аргументи за това решение обаче, наподобява занапред ще излиза наяве.

Може би част от тях са зародили и около присъединяване на Зоран в „Сървайвър“, когато самият той показа, че е бил на косъм да изгуби фамилията си поради забързаното ежедневие и неналичието на време, което да посвети на обичаната си и наследника им.

Любопитното в тази ситуация е, че неотдавна двамата са премахнали обявата за раздялата си от мрежата. Но пък Петровски като че ли е намерил към този момент нова обич в живота…

Преди броени часове той разгласява две фотоси с участничка от „Сървайвър“, с която наподобява, че може би са повече от другари. Става дума за Анелия, с която искрено играеха съвсем като тим по време на шоуто, само че никой не заподозря, че посред им се е зародила обич.

Няколко часа по-късно Зоран е изтрил фотосите от профила си. Те обаче, към момента са видни в профила на Анелия. Именно от тях излиза наяве, че сега двамата са дружно на къмпинг в Черноморец, само че дали са в обща другарска компания или като двойка, следва да разберем, написа show.blitz.bg.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР