Миляна Велева поема поста директор "Новини и актуални предавания" в

...
Миляна Велева поема поста директор "Новини и актуални предавания" в
Коментари Харесай

Първо назначение в Нова телевизия в ерата Домусчиеви

Миляна Велева поема поста шеф "Новини и настоящи излъчвания " в "Нова телевизия " от 2 май.

Миляна Велева е публицист с 25-годишен опит в електронните и печатни медии. Телевизионната й кариера стартира в Българска национална телевизия, където поредно заема позициите кореспондент, редактор и водещ. Велева е била изпълнителен продуцент в РИНГ ТВ, шеф "Новини и настоящи излъчвания " в ТВ7 и Канал 3. Опитът й в печатните медии е във вестниците - "7 дни спорт " и "Сега ".

Това е първото предопределение, откогато братята Кирил и Георги Домусчиеви получиха малкия екран. Чрез сдружението им "Адванс медиа груп " те заплатиха 185 млн. евро на шведската MTG. Сделката включва 100% от собствеността на малкия екран и мажоритарен дял в компанията "Нет Инфо ".

След промяната на собствеността, предстоящо, настъпиха промени и в борда на шефовете на медийната група. Председател е Георги Домусчиев. В Борда влизат още Тонка Генова - финансист и Николай Василчев - правист.

За изпълнителни шефове на "Нова Броудкастинг Груп " АД бяха назначени Вяра Анкова и Николай Андреев. Съветник на борда е Силва Зурлева.

В портфолиото на групата влизат 7 телевизионни канала. Компанията е най-големият участник на онлайн пазара в страната, достигайки до към 75% от хората, употребяващи интернет в България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР