Милиардерът и основател на Майкрософт Бил Гейтс записа подкаст с

...
Милиардерът и основател на Майкрософт Бил Гейтс записа подкаст с
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Нова пандемия до три години?

Милиардерът и създател на " Майкрософт " Бил Гейтс записа подкаст с актрисата Рашида Джоунс и основния експерт по инфекциозни заболявания в Съединени американски щати Антъни Фаучи, в който разискаха ковид и измененията, които той провокира.

По време на диалога Джоунс го попита фактически ли нова пандемия заплашва човечеството. " Да. И ще имаме шанс, в случай че това се случи след двадесет години ", отвърна Бил Гейтс.

Според него обаче съществува сюжет, при който това може да се случи доста по-рано - след три години. Той обаче счита, че идващия път човечеството ще бъде " по-подготвено " за пандемия.

Според Гейтс до тогава ще се появят добре създадени логаритми, в сходство с които ще се въвежда карантина и ще се подобрят системите за тестване на евентуалните носители на зараза. " Следващият път няма да бъдем толкоз глупави ", заключи той.

Бил Гейтс свързва отслабването на инфекцията с увеличение на производството на ваксини. След това, счита той, човечеството ще види " светлина в края на тунела ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР