Мили дами, Сорин Джорджиан Салиниевичи е 24-годишен румънец, който продава

...
Мили дами, Сорин Джорджиан Салиниевичи е 24-годишен румънец, който продава
Коментари Харесай

8 Нюанса Криво: Подаръците, Които Тя Не Желае За 8-Ми Март!

Мили дами, Сорин Джорджиан Салиниевичи е 24-годишен румънец, който продава девствеността си. Търси си добре изглеждаща дама, не доста стара, добра и разбираща, която да го вкара в първите му стъпки в любовта против сумата от 2000 евро. Побързайте, към този момент има една госпожа, която е предложила 1125. Той желае да ви направи този подарък точно през днешния ден. Ако имате интерес, потърсете го във фейсбук. Радваме се постоянно, когато можем да помогнем на един юнак в усложнение с продажбата на девствеността си!

Ако към този момент сте изпили утринното си осмомартенско кафе, пред вас има през целия ден на мъжко внимание и дарове, несъмнено. А като стана дума за тях, ето осем техни нюанса, към които мъжете да не припарват, в случай че желаят половинката им да е удовлетворена. Да, и подаръците имат нюанси, а освен сивият цвят! Изброеното по-долу НЕ би трябвало да бъде закупено.

Ако въпреки всичко към този момент сте й взели дрелка - не се разстройвайте - просто прибавете букет от бургии, пристегнати с розова панделка.

Домакински уреди, за които не ви е молила

Освен в случай че не сте били помолени за подобен вид подарък, не си правете труда. Дори половинката ви да обожава да върти тигана, няма да се зарадва, в случай че й подарите нов за 8 март. Има доста други празници, на които да решите да й купувате нова печка. Помнете, че няма потребност да й натрапвате и през днешния ден, че това са част от отговорностите й.

Дрехи и аксесоари, които самичък сте избрали

Дори да сте се въодушевили и помислили за фешън гуру, не навлизайте в тази рискова зона. Мъжете не знаят какво желаят дамите заради простата причина, че самите дами не знаят какво желаят. Не купувайте обувки, няма да уцелите желанията й. И никога долни дрехи! Зайчетата, медицинските сестри и неприятната полицайка няма да й се понравят. Ако въпреки всичко сте решили да го извършите, обадете се на най-хубавата й другарка.

Сувенири и украшения, от които не се нуждае

Сладките дребни сувенирчета се подаряват единствено когато сме деца и не знаем какво да купим, а и нямаме опция. Не се стискайте и се постарайте за дамата, която обичате. Декорациите за у дома по-добре изберете дружно. Ваша фотография в красива и забавна рамка е добър избор, само че не и в случай че сте самичък на нея.

Подарък за нея, само че не напълно

Една от най-големите неточности, които можете да допуснете, е да й подарите подарък, който в действителност да е за ваше прилагане, а не нейно. Всякакви игри, билети за мачове, принадлежности за колата или напряко нови гуми за автомобила ви са тотално неразрешени. Освен в случай че не желаете да се озовете със счупена глава от чука за пирони, който й подарихте преди малко.

Каквото и да е било, обвързвано с тежестта й

Да, дамите съвсем непрекъснато мрънкат поради килограмите си, само че избора на книга с диети или пазаруване на тримесечна карта за фитнес ще ви обезпечи само месец без каквито и да е било милувки, храна, чисти чорапи или нещо друго, което половинката ви ще измисли. Груба неточност, която може да ви коства доста. Просто приемете обстоятелството, че тя ще си мрънка, а вие не би трябвало да предприемате нищо с изключение на тиради, че е прелестна.

Евтини парфюми, всевъзможни ментета и козметика

Не припарвайте до парфюмерии към 8 март, в случай че не сте категорично изпратен там от жена си с обстоен лист на нещата, които тя желае за празника. Бягайте от евтините парфюми и другите им ментета, а от козметиката тичайте като демон от тамян. Не се занимавайте с неща, които не разбирате. След като не вършиме разлика сред молив за очи и серпантина, това не е вашето място.

Бижута, които тя в никакъв случай не е носила преди

Ако в никакъв случай не сте виждали половинката си да носи гривна, има причина за това. Кое е най-близкото нещо, до което стигате, разсъждавайки по този въпрос? Не й харесват такива бижута. Следователно - не купувайте! Ако въпреки всичко е почитателка на всевъзможни джунджурии, не подарявайте изкуствени, евтини или подправени такива. Бръкнете по-надълбоко в джоба си и не се стискайте за прелестната си жена.

Старият подарък в нова опаковка

Ако сте подарили предмет от изброените горе и ви се е разминало, в този момент ето това няма да стане. Ако имате нелепостта и неблагоразумието да изненадате любовта на живота си със същия подарък, който сте й подарили предходната година, животът ви виси на косъм. Няма нищо по-страшно за една жена от това, мъжът до нея да не се старае за връзките им. Не подписвайте смъртната си присъда и отделете време и въображение. Няма да останете разочаровани от резултата, стига да не сте си избрали от тези 8 нюанса на кривото в подаръците!

Подарете си девственик за 8 март

Ето това е един специфичен подарък. Толкова, колкото първата брачна нощ преди 100 години. Все още има младежи, които не подценяват традицията, само че за злощастие от време на време изпитват финансови усложнения. Мили дами, Сорин Джорджиан Салиниевичи е 24-годишен румънец, който продава девствеността си. Търси си добре изглеждаща дама, не доста стара, добра и разбираща, която да го вкара в първите му стъпки в любовта против сумата от 2000 евро. Побързайте, към този момент има една госпожа, която е предложила 1125. Той желае да ви направи този подарък точно през днешния ден. Ако имате интерес, потърсете го във фейсбук. Радваме се постоянно, когато можем да помогнем на един юнак в усложнение с продажбата на девствеността си!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР