Милен Христов Станчев, чието тяло, имал множество наранявания по тялото.

...
Милен Христов Станчев, чието тяло, имал множество наранявания по тялото.
Коментари Харесай

Морето и скалите в Ахтопол направили главата на удавника Милен на пихтия

Милен Христов Станчев, чието тяло, имал голям брой пострадвания по тялото. Главата му безусловно е била на безформеност, написа Флагман.бг, базирайки се на източници, които се пробват да схванат погубен ли е той.

Инцидентът раздруса морския град през вчерашния ден.

По непотвърдена информация, 32-годишният мъж е от град Пордим, област Плевен. Той бил нискоквалифициран служащ в хотел в Ахтопол. Във вторник вечерта отишъл на Северния плаж в града, с цел да пие бири.

Източници настояват, че прекалил с алкохола, напил се до безпаметност и влезнал в морето да се къпе. Предполага се, че морето доста бързо го е погълнал, макар че умеел да плува.

„ Много е бил пийнал, не можел да се управлява, надали се е задържал във водата няколко минути “, споделиха осведомени.

Колегите му сутринта рано са разбрали, че нещо неприятно се е случило с Милен, защото е трябвало да стартира работа в 5 часа, само че той по този начин и не се появил. Не отговарял и на телефонните позвънявания. За него било извънредно да закъснее.

Малко след 07:30 ч. спасителите на плажа преди промяната забелязали тяло на мъж да плува във водата към скалите на Северния плаж. Веднага се обадили на тел. 112. Тялото му е издърпано, извикани са и служители на реда за оглед поради пострадванията по тялото.

„ Главата му е била разрушена, имало голям брой синини по ребрата, торса и ръцете “, сподели осведомен.

Заключението на правосъдния доктор е изрично, че това не са следи от принуждение. Цяла вечер тялото му се е блъскало в скалите. Лекарите безусловно не можели да преброят счупванията и пострадванията му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР