Милан изкова пореден безценен успех срещу състава на Верона, надделявайки

...
Милан изкова пореден безценен успех срещу състава на Верона, надделявайки
Коментари Харесай

Ибрахимович към играчите: Всички помнят играчите на Милан, които са печелили титлата или Шампионската лига

Милан изкова следващ скъп триумф против състава на Верона, надделявайки с резултат 3:1 на стадион “Маркантонио Бентегоди” в последния дуел от неделната стратегия на 36-ия кръг в Серия " А ". Давиде Фараони откри в 38-а минута. Сандро Тонали изравни в последната секунда на първата част. Тонали още веднъж беше воин, давайки задатък на своя отбор в 49-а минута. Алесандро Флоренци реши безусловно всичко четири минути преди края на мача.

“Ибра сподели нещо отлично: “Всички помнят играчите на Милан, които са печелили купата или Шампионската лига. Ако и ние желаеме да бъдем запомнени, имаме още три мача, с цел да го направим”, описа Пиоли.

Обичам футболистите си, тъй като виждам какъв брой старания поставят всеки ден. Доволни сме от успеха, само че знаем, че идващият мач няма да е по-лесен. Не поведохме в първите 25 минути, само че това не ни изнерви, тъй като усещахме, че играем добре. Вярваме в себе си, което доста ни оказва помощ.

“Тонали е млад, само че доста мощен. Още на втория ден от подготовката заявих, че той е изцяло друг футболист спрямо предишния сезон. Много от момчетата са млади и занапред натрупат опит на най-високо равнище. Справяме се отлично, само че още нищо не сме постигнали. Преди време Тонали ми показа, че без значение от сравненията с Андреа Пирло, той оприличава стила си повече на този на Дженаро Гатузо. Ако прибавим и нещо от играта на Даниеле Де Роси, Сандро ще е приключен футболист”, разяснява Пиоли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР