Милан идва в България! Добра новина за всички родни почитатели

...
Милан идва в България! Добра новина за всички родни почитатели
Коментари Харесай

Идва Милан! Българският футбол отново ще е под светлините на прожекторите

Милан идва в България! Добра вест за всички родни фенове на " росонерите ", а те не са по никакъв начин малко. Едни от тях са се запалили по великия италианския тим в годините на огромните плакати на Марко ван Бастен и Рууд Гулит от списание " Мондиал ", други - през 90-те, когато машината на Фабио Капело мачкаше наред, а почитателите зяпаха в унес Серия " А " по " Всяка неделя ", трети - с тима на Индзаги и Шевченко. Не една фенска организация, отпред с " Милан България ", към този момент работи по отношение на визитата на двата дуела, билетите, пътуването и така нататък Има огромен интерес.

От друга страна идването на Милан е добра вест за приятелите на футбола в Разград. Кога различен път в Лудогорието е гостувал отбор от подобен диаметър. В средата на февруари на стадиона в Разград ще дебаркират крайници за десетки милиони евро, а настрана всеки ентусиаст знае каква нашивка има на фланелките на " червено-черните ": с трофея от Шампионската лига и цифрата 7.

В последна сметка от подобен мач печели българският футбол, тъй като родният първенец ще мери сили с втория по престиж европейски клуб след Реал Мадрид в директна елиминация. От подобен мач Лудогорец може единствено да завоюва. Обратно - Милан може единствено да загуби, което стряска огромна част от българските тифози на " Дявола ".

Нека си пожелаем и други български тимове да създадат пробив в Европа, с цел да може да гледаме повече сходни конфликти. Засега в Италия подценяват " зелените " от Разград, само че Лудогорец към този момент е изненадвал огромни - ПСВ Айндховен, Лацио, Ливърпул, Пари Сен Жермен. Какво ли ще се стане в този момент?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР