Мила Йовович, родената в Киев актриса и супермодел каза, че

...
Мила Йовович, родената в Киев актриса и супермодел каза, че
Коментари Харесай

Огромна драма от войната за Мила Йовович. Изповедта

Мила Йовович, родената в Киев актриса и супермодел сподели, че " раздрана на две " от нарастващия спор в родния ѝ град.

Изявлението ѝ, споделено на страницата ѝ в Инстаграм, е в отговор на нашествието в Украйна, разпоредена от съветския президент Владимир Путин и почнала в ранните часове на четвъртък, 24 февруари, принуждавайки хората да бягат от огромните градове и даже от страната, написа " Daily Mirror ".

Мила сподели: " Аз съм с разрушено сърце и съм онемяла, пробвайки се схващам какво се случва в моето отечество в Украйна ".

Тя се появява на бял свят в фамилията на сръбския доктор Богдан Йовович и съветската актриса Галина Логинова на 17 декември 1975 година. Те се местят в Лондон, а през 1981 и в Сакраменто, Калифорния, откъдето пък се трансферират в Лос Анжелис.

" Моята страна и моят народ са бомбардирани. Приятелите ми и родственици, се крият. Моята кръв и моите корени идват и от Русия, и от Украйна. Разкъсвам се на две, до момента в който виждам по какъв начин се разпростира ужаса, унищожаването на страната, разселването на фамилиите, целият им живот като че ли лежи на овъглените остатъци към тях ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР