Микрофоните бяха изключени, предложенията не се приемаха. Групата, които се

...
Микрофоните бяха изключени, предложенията не се приемаха. Групата, които се
Коментари Харесай

Жесток удар за Нинова! Кирил Добрев каза кога идва краят на БСП: Всичко ще приключи!

„ Микрофоните бяха изключени, предложенията не се одобряваха. Групата, които се качиха на трибуната, желаеха да се даде публичност на една подписка. Нечии приватизационни ръчички мислят, че могат да трият историята на Българска социалистическа партия. Ние сме партия с минало. Някои желае да изтрие историята и в партията да останат еднодневките и анонимните “.
Това съобщи в предаването „ Тази събота “ по бТВ Кирил Добрев. Той разяснява последния Конгрес на Българска социалистическа партия, на който бяха изключени 13 социалисти.
Беше обявено, че 490 от делегатите са подкрепили изключването, само че от преброяването излиза наяве, че гласовете „ за “ изключване са 452. Общият брой на делегатите на Конгреса е 976.
„ Нито един от тези членове на Българска социалистическа партия не са изключени. За да бъде изключен един социалист, би трябвало да се съберат 50% плюс 1 от членовете “, посочи Добрев и дефинира случилото се като „ машинация “.
„ За Българска социалистическа партия законите в страната не важат. Бях изключен на Коледа 2021 година. Една година наказване мога още веднъж да стана член. Подадох надлежните документи на Коледа 2022 година. На 26 януари организацията се събра, организира своя конференция и ме избра за пратеник. Снабден с всички документи, потеглих към Конгреса. Бях спрян от защитата и не бях позволен “, акцентира той.
През последните пет парламентарни вота резултатите на Българска социалистическа партия губи към 700 хиляди гласоподаватели.
„ Когато сме разграничени – резултатите са такива. Българска социалистическа партия съществува като абревиатура. Останаха единствено носталгици – хора над 70 години. Ядрото се разпадна, периферията си отиде, младежите ги изгонихме. Повечето си потеглят, тъй като търсят друга опция. Краят на Българска социалистическа партия е след локалните избори. Българска социалистическа партия ще има двама или трима кмета, както и 300 общински съветници. Всичко ще завърши “, сподели още Кирил Добрев.
Добрев разяснява и думите на Румен Овчаров в предаването „ Тази неделя “, че точно Кирил Добрев е „ подхвърлил “ изявление за офшорни сметки, което е било употребявано за листата по глобите „ Магнитски “.
„ Дали аз съм натопил Румен Овчаров? През годините доста пъти се е говорило за афери и кавги към неговото име. През 2009 година Мария Капон, която е ръководител на комисия в Народното събрание, която го проверява, споделя – „ Румен Овчаров има парични сметки в офшорни компании “. Това е истината за този човек – той не се е родил пенсионер “, разяснява Добрев.
„ Преди да съм сътрудник с Еленко Божков, брачната половинка на Овчаров е сътрудник с Еленко. Аз бих споделил, че не аз, а Иванка Овчарова е командвала нуклеарната енергетика “, уточни той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР