Микаела, която бе част от риалити формата Ергенът, разказа в

...
Микаела, която бе част от риалити формата Ергенът, разказа в
Коментари Харесай

Микаела от Ергенът: Намерих истинската и силна любов

Микаела, която бе част от риалити формата " Ергенът ", описа в подкаста " Малки диалози ", че майка и` я е записала за присъединяване в шоуто.

" Майка ми ме накара да се запиша в " Ергенът ". Но си споделих, че в случай че не го харесам, ще се отметна от присъединяване си ".
 
                           

Тя има вяра в знаците на ориста.

" В имението имаше доста знаци. Имаше бели гълъби. А аз влязох с яке с два бели гълъба. Имаше и дребни фигурки на суфисти. И аз от дребна, и майка ми харесваме тази философия. "

Евгени бе впечатлен от родителите на Микаела.
 
                             

" Не познавам по-гостоприемни и чисти хора от тях. Винаги към всеки подхождат с отворено сърце. Подкрепят ме във всяко решение. Притесниха се, като излязох, дали не съм доста смутена, че не завоювах... Но аз не бях! "

Тя приема нещата от живота доста метафизичен. Казва, че хората я разпознават на улицата и са доста благи с нея.

Относно връзките и любовта споделя: " Имам много мощна женска сила и не избирам аз да съм водещата в една връзка. Мъжът би трябвало да си направи неговите стъпки, дамата - нейните. " Според нея обаче, няма вярно и неверно държание, а е значимо човек да си " го усети ".

Един от най-романтичните жестове, които Микаела е получавала от мъж, са били скрито оставени дарове на прозореца ѝ.

В момента обаче сърцето ѝ не е свободно.
 
                             

„ Намерих същинската и мощна обич към себе си. Преоткрих се в действителност! На първо място за мен е значимо да обикнеш себе си. Значи ДА, яви се същинската обич в този вид! “

" Мъжкар за мен е някой, който балансира мъжкото с нежността. Един мъж ме сграбчва с образование. Дори да е леко недодялан, към мен да е гальовен и деликатен. Да видя, че има положително сърце. Може би поради татко ми – той е занимателен, великодушен, грижлив и с голямо сърце. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР