Михаил Камбарев от парламентарната група на Продължаваме промяната е председател

...
Михаил Камбарев от парламентарната група на Продължаваме промяната е председател
Коментари Харесай

Чобанов: Христо Иванов се страхува от Делян Пеевски

Михаил Камбарев от парламентарната група на " Продължаваме промяната " е ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията в Народното събрание. Журналистът Атанас Чобанов заради тази аргументи насочи серизона рецензия към Христо Иванов.

Когато си дал анонси за нулева корупция упованията са Комисията за противопоставяне на корупцията в Народното събрание да е основна, да има съответните пълномощия, да се води от човек с опит и с интегритет.

Христо Иванов можеше да е ръководител на тази комисия, само че не е. А за какво не е? Защо Демократична България не се пребори? Сложиха някакъв ПР, който е бил в Глас национален и музицира по боксерки. Несериозно е!

Защо никой не предложи специфична комисия “Магнитски ", каквато имаше в предишния парламент? Да не би Съединени американски щати да са свалили листата?

Ще ви кажа за какво. Защото в предишния парламент го нямаше Делян Пеевски, а в този парламент Пеевски безочливо седи на първия ред и ги опасява. От трибуната Христо Иванов не смее да му каже името!

Много ми липсва Хаджигенов в такива моменти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР