Михаил Белчев, който през идващото лято празнува юбилей, свиква поп

...
Михаил Белчев, който през идващото лято празнува юбилей, свиква поп
Коментари Харесай

Михаил Белчев свиква класици за концерт в НДК

Михаил Белчев, който през идващото лято чества празник, привиква поп класици за респектиращ концерт в НДК.

На сцената в зала едно на 20 май от 19 часа за музикалното метро странствуване „ Третият лъч “ излизат Маргарита Хранова, Тони Димитрова, „ Ритон “, Милица Божинова, Кристина Белчева, Орлин Горанов, Веселин Маринов, Хайгашод Агасян, Асен Масларски, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Деси Добрева. Режисьор е Николай Априлов.

Любимият бард на България ще показа прелестната си балада в своя характерен френски жанр „ Песенен послепис “, излъчващ романтика и носталгия. Първата ѝ премиера е във Варна, където Мишо и Кристина Белчеви постоянно гостуват с шлагерите си, само че концепцията за творбата се ражда преди този момент. Поводът е печален – поредна другарка на Белчеви се отдръпва от земната суетност. Но стиховете на Васил Сотиров не са нито мрачни, нито безнадеждни.

„ Животът ми е директна тирада – тиренце сред двете дати. Недейте се коси от жалост и никак недейте се изтезава. Не вярвайте, че съм починал, аз просто съм във друга механа “, пее Мишо Белчев с музиката на духовния си другар и креативен сътрудник Хайгашод Агасян.

В НДК Белчеви ще развълнуват ценителите и с безконечните си дуети, Кристина ще извърши своята „ Лудост “, а синът им Косьо е продуцент на шоуто. Марги Хранова също е подготвена с изненада, чието заглавие е „ Последен танц “. Овации ще има и за нейния шлагер „ По пътя “. Орлин Горанов ще вдигне адреналина на почитателите със „ Светът е за двама “, „ Да стартираме изначало “ и „ Анкора “.

Веско Маринов ще стартира с шлагерите „ Лятна жълта рокля “ и „ Любов на прага на сърцето “, с цел да сложи триумфалната удивителна на музикалния театър с неофициалния химн „ За теб, Българийо “ по стиховете на Михаил Белчев.

Аплаузите за Тони Димитрова ще са за „ Изгубена “, „ Неказани думи “ и „ Шепа пепел “. Драго Драганов, който е водещ на шоуто, ще изпее „ Вечерен тромпет “ – балада на Герасим по именитата едноименна поезия на Борис Христов.

Деси Добрева ще разтупти сърцата с „ Лудо младо “ и „ Джорето “, а Милица и Асен Масларски – с „ В края на лятото “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР