Михаил Белчев е гуру и сценарист на големия концерт Третият

...
Михаил Белчев е гуру и сценарист на големия концерт Третият
Коментари Харесай

Мишо Белчев събира звезди в НДК

Михаил Белчев е гуру и сценарист на огромния концерт „ Третият лъч “, който събира звезди от няколко поколения в НДК. При 30 % от потенциала на зала номер едно на 11 ноември ще прозвучат както някои от най-големите шлагери в родната поп музика от десетилетия насам, по този начин и безусловно нови песни. Самият Мишо е подготвен с неповторимо добра балада в неговия характерен френски жанр, обвеян от аромата на романтика и носталгия. Първата премиера на „ Песенен послепис “ беше през лятото във Варна, където Мишо и Кристина Белчеви постоянно гостуват с прелестните си шлагери, само че концепцията за творбата се ражда преди този момент. Поводът е печален – поредна другарка на Белчеви се отдръпва от земната суетност. Но стиховете на Васил Сотиров не са нито мрачни, нито безнадеждни.

„ Животът ми е директна тирада – тиренце сред двете дати. Недейте се коси от жалост и никак недейте се изтезава. Не вярвайте, че съм починал, аз просто съм във друга механа “, пее Мишо Белчев с музиката на духовния си другар и креативен сътрудник Хайгашод Агасян. Белчеви, несъмнено, ще заловен микрофона в НДК на 11 ноември и за безконечните си дуети, а синът им Константин, който е продуцент на шоуто, ще излезе със своя бенд.

Маргарита Хранова също е подготвена с изненада, чието заглавие е „ Последен танц “. Овации ще има и за нейния шлагер „ По пътя “. Орлин Горанов ще вдигне адреналина на почитателите със „ Светът е за двама “, „ Да стартираме изначало “ и „ Анкора “. В пътуването с обичани песни и обичани артисти ще блеснат още Тони Димитрова, Веселин Маринов, дует „ Ритон “, Милица Божинова и Асен Масларски,  Деси Добрева,  Хайгашод Агасян, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев. Водещ на спектакъла е Драгомир Драганов, режисьор е Николай Априлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР