Михаела Филева е неуморна пътешественичка през летата, видя първи Hotnews.bg.

...
Михаела Филева е неуморна пътешественичка през летата, видя първи Hotnews.bg.
Коментари Харесай

Михаела Филева обикаля опасно място с куче и палатка

Михаела Филева е неуморна пътешественичка през летата, видя първи Hotnews.bg. След като предходната година си открадна седмица отпуск и обиколи няколко европейски страни с палатка, в този момент тя реши да прелети Черно море. Изпълнителката обикаля Грузия с обичаното си куче и по традиция не разкрива дали с нея е приятелят, който се държи настрани от общественото пространство и стана прочут едвам неотдавна.



Търновката се оплака, че постоянно се губи из някогашната руска република, тъй като няма интернет, само че продължава да обикаля страната. Тя обаче по никакъв начин не е безвредна, предизвестява външно министерство. Посолството ни в Тбилиси предлага възпиране от всевъзможни пътувания в отделилите се райони Абхазия и Южна Осетия, които не се управляват от грузинските управляващи. Обстановката в тези райони се характеризира с политическа неустойчивост, продължаващо наличие на въоръжени сили на Руската федерация и висока престъпност.



България не признава едностранно оповестената самостоятелност на Абхазия и Южна Осетия и не разполага с дипломатически или консулски представителства на следената от тях територия, които при нужда да окажат помощ и подпомагане на български жители. Рискът от улична престъпност по отношение на чужденци, главно за обир, се усилва по време на летния туристически сезон, заради което е належащо да се демонстрира нараснала зоркост, изключително на многолюдни места (обществен превоз, туристически обекти). Водачите на МПС и товарни камиони не трябва да ги оставят без наблюдаване, изключително по граничните пунктове и места за отмора, където има регистрирани обири на персонални и транспортни документи и на персонални движимости.

Трафикът по главните автомобилни пътища на страната е натоварен и с чести нарушавания на разпоредбите за придвижване. Специфичната пътна и географска конюнктура (високопланински региони със едва развита пътна инфраструктура, неприятна пътна настилка и осветяване, блокирани от снеговалежи, свлачища и наводнения пътища и мостове) също изисква нараснало внимание при пътешестване, поучават дипломатите. Ние обаче се възхищаваме на завършения дух на певицата и желаем прелестно превозване в родината на Сталин.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР