УИЛМИНГТЪН, Дел. (AP) — Адвокатите на Хънтър Байдън трябва да

...
УИЛМИНГТЪН, Дел. (AP) — Адвокатите на Хънтър Байдън трябва да
Коментари Харесай

Адвокатите на Хънтър Байдън се очакват в съда за последното изслушване преди процеса за оръжие на 3 юни

УИЛМИНГТЪН, Дел. (AP) — Адвокатите на Хънтър Байдън би трябвало да бъдат в съда в петък за последното чуване преди синът на президента да бъде изправен пред съда по федерални обвинявания в огнестрелни оръжия в Делауеър, до момента в който се разпростира акцията за преизбиране на татко му.

Хънтър Байдън е упрекнат в неистина по отношение на използването на опиати през октомври 2018 година във формуляр за закупуване на револвер, който е държал към 11 дни в Делауеър. Той призна, че е бил привързан към кокаина през този интервал, само че юристите му споделиха, че не е нарушил закона и казусът е политически стимулиран.

Двете страни спорят в правосъдни документи по отношение на доказателства по делото, в това число наличие от преносим компютър, за който се твърди, че е оставил в сервиз в Делауеър. Адвокатите на отбраната слагат под подозрение достоверността на данните на преносимия компютър в правосъдните документи, само че прокурорите споделят, че няма доказателства, че данните са били компрометирани и че провлечен спор за тях в процеса би бил загуба на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР