Михаел не ми липсва, виждам го. Да, вярно е, гледам

...
Михаел не ми липсва, виждам го. Да, вярно е, гледам
Коментари Харесай

Какво става с Шумахер? Гореща новина от Жон Тод

Михаел не ми липсва, виждам го. Да, правилно е, виждам надпревари с Михаел. Но несъмнено, допускам, че това, което ми липсва, е това, което правехме дружно. "

Това съобщи Жан Тод.

Бившият началник на Ферари Жан Тод посещава легендата от Формула 1 Михаел Шумахер два пъти месечно и даде настояща информация за положението му, съобщи Лад Байбъл.

Легендарният пилот натрупа седем международни шампионски трофеи по време на блестяща кариера, само че претърпя случай на ски, който едвам не го умъртви през 2013 година, когато падна и се удари с главата си в камък.

Тод, който ръководеше тима на Ферари във Формула 1 в интервал, когато Шумахер завоюва пет поредни международни шампионата, даде рядка информация за здравословното положение на водача.

Състоянието на водача е строго защитавана загадка, като единствено няколко изказвания от фамилията и другари като Тод дават улики за възобновяване на Шумахер.

Здравето и неприкосновеността на персоналния живот на Шумахер е въпрос, който би трябвало да реши фамилията му, а информацията от Тод, че те към момента гледат F1 дружно, е в действителност всичко, което би трябвало да знаем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР