Microsoft пусна нова превю версия на Windows 10 от серията

...
Microsoft пусна нова превю версия на Windows 10 от серията
Коментари Харесай

Новата Windows 10 превю версия оправи 9 бъга и счупи Windows Mixed Reality

Microsoft пусна нова превю версия на Windows 10 от серията RS4, която съставлява идващия формален ъпдейт, чийто анонс следва скоро. Тя носи фиксове за девет бъга в операционната система и типично в стила на компанията по едно и също време с това скапва нещо.

Windows 10 е услуга , което значи, че тя е проектирана по доста по-различен метод от своите прародители и може да се ъпдейтва постоянно освен с фиксове, само че и с нови функционалности. До момента Microsoft е пуснала четири огромни ъпдейта: November Update, Anniversary Update, Creators Update и Fall Creators Update.

Най-голямата смяна този път е, че Windows Mixed Reality е изцяло разрушена като функционалност. Тя върви с пъклен невисок брой фрагменти в секунда (8-10 fps), което може да докара до физически дискомфорт, в случай че въобще може да я пуснете, защото Microsoft загатва за доста крашвания при пускане.

Ако разчитате на Windows Mixed Reality, най-добре ще е да спрете за малко с Insider ъпдейтите (Settings => Update & Security => Windows Insider Program => Stop Insider Preview builds => Pause).

Microsoft Store също може да бъде изцяло строшен или въобще да изчезне след ъпдейта.

Превю версията другояче оправя някои проблеми с дефрагментацията и оптимизацията на твърдия диск, блокирането на някои приложения, които не са от Microsoft Store, периодическото „събуждане“ на устройството от сън от ShellExperienceHost и други

Както постоянно, не инсталирайте тази версия на машината, с която работите всекидневно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР