Microsoft планира голямо визуално освежаване на Windows с посланието, че

...
Microsoft планира голямо визуално освежаване на Windows с посланието, че
Коментари Харесай

Microsoft подготвя голям ъпгрейд за Windows

Microsoft възнамерява огромно " образно ободряване " на Windows с посланието, че операционната система се завръща. Това излиза наяве от публикация за работа за софтуерни инженери, която компанията е пуснала неотдавна, написа Vesti.

Освен, че желае да изпрати обръщение, че Windows се завръща, Microsoft желае и да подсигурява, че Windows " се счита за най-хубавото Оценка за съвместимост преживяване за клиентите ". Иначе казано, компанията желае да притегли повече внимание към Windows, който в последно време остана на назад във времето поради облачните и мобилните услуги.

След като новината се появи в профилираните уеб сайтове, Microsoft промени текста на обявата. Компанията отстрани фразите, които загатват плануваните образни промени.

За тези планове на софтуерния колос се приказва от много време. Смята се, че точно в границите на тази година компанията ще показа най-малко първата част от актуализирания интерфейс. Сред тях е нов образ на Старт менюто, както и на File Explorer, прочут и като Windows Explorer. Вградените приложения също ще бъдат с освежен дизайн, който да ги приближи до визията на така наречен " съвременни " приложения.

Сред предстоящите промени са и голям брой дребни елементи като нови бутони, плъзгачи и други Целта е образът на Windows да се промени, само че и да резервира познатата си конструкция. За в този момент компанията не е коментирала тематиката публично.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР