МФК Спартак спечели варненското дерби от първия етап на държавното

...
МФК Спартак спечели варненското дерби от първия етап на държавното
Коментари Харесай

МФК Спартак спечели варненското дерби в Бургас

МФК Спартак завоюва варненското дерби от първия стадий на държавното състезание по плажен футбол в Бургас против ВВМУ " Н.Й. Вапцаров " с 5:1. Това бе първи триумф в конкуренцията за първенците, а провалянето - второ, за Морското учебно заведение.

Тимът на Николай Хаджиев бе с къса пейка заради кадрови проблеми. Спартаковци също бяха без главния си футболист Иван Мартинов, само че радостната вест е, че след травма се завърна Илиан Илиев.
Филип Филипов откри резултата още в първата минута, а в четвъртата удвои. Три минути след началото на втората част Кристиян Тодоров върна едно попадение за ВВМУ, само че силите на отбора стигнаха единствено дотук. В заключителните 12 минути Никола Найденов, Филип Филипов и Мартин Великов оформиха крайния резултат.
На 21 и 22 юли, когато в София ще се организира втория стадий на конкуренцията, двата варненски отбора ще срещнат бургаските Свети Никола и Локомотив.

Отборът на Екомет Вила Марк записа победа и във втория си мач от първия стадий на държавното състезание на България по плажен футбол, който се организира в Бургас. Възпитаниците на играещия треньор Николай Стайков надиграха бургаския Локомотив с 9:6. Още в първата третина столичният отбор поведе с 3:0 с две попадения на Цено Лозанов и едно на Николай Николов. Оттук до края софиянци поддържаха удобен задатък от по два, три, а в някои моменти и четири гола и стигнаха до успеха. Лозанов вкара още три попадения за отбора си и има общо 11 в двете срещи. Алексей Степанов осъществя два, а Асен Каракашев - един. За бургазлии, които към този момент са с две провали, Венелин Петков бе на два пъти прецизен, а по един път се разписаха Емил Димитров, Николай Николов, Николай Кръстев и футболистът с дълъг стаж в родната " А " група Костадин Джамбазов, който е и играещ треньор на Локомотив.

В идващия стадий, който ще се организира на 21 и 22 юли в София, Екомет среща ФК Русе, а Локомотив се изправя против варненските МФК Спартак и ВВМУ " Н.Й. Вапцаров ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР