Метална кутия, заседнала в устата на полярна мечка в Красноярския

...
Метална кутия, заседнала в устата на полярна мечка в Красноярския
Коментари Харесай

Сигурна смърт заплаши бяла мечка, тя потърси помощ от хората

Метална кутия, заседнала в устата на полярна мечка в Красноярския край е довела животното покрай гибелта и то е потърсило единствено помощ от хората. " Росприроднадзор " е изпратила незабавно ветеринари от Москва, с цел да му оказват помощ, сподели ръководителят на ведомството Светлана Радионова, представена от ТАСС.

" Млада полярна мечка с железна кутия от кондензирано мляко, заседнала в устата ѝ, пристигна за помощ при хората в село Диксон в северната част на Красноярския край. Спешно привикваме среща на работната група. Открити са подобаващи експерти, които през днешния ден ще излетят от Москва, с цел да оказват помощ на изтощеното животно ", написа тя в своя канал в " Телеграм ".

Според Радионова в този момент мечката е на ръба на гибелта. " Ще създадем всичко допустимо, с цел да я спасим ", сподели тя.

Полярните мечки са включени в Международната алена книга и в Червената книга на Русия. Според специалисти в света има от 22 до 31 хиляди от тези животни. Това е най-големият сухоземен див звяр на Земята. Той прекарва по-голямата част от живота си в морето измежду плаващите ледове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР