Метълкор титаните ARCHITECTS идват за първи път в България на

...
Метълкор титаните ARCHITECTS идват за първи път в България на
Коментари Харесай

Burgas Summer Live започва тази седмица с епичен първи концерт от лятната поредица

Метълкор титаните ARCHITECTS идват за първи път в България на 27 юли в границите на поредицата концерти BURGAS SUMMER LIVE, проведени Fest Team. Събитието се организира на Морска гара Бургас в партньорство с Културно-масова активност и с поддръжката на Община Бургас. 

Британската тайфа с няколко награди Kerrang! идва у нас в миг, в който са голяма мощ на международната метъл сцена, в годината, в която бяха определени и от именитите Metallica да бъдат техен специфичен посетител на настоящото им турне. През 2022 групата издаде своя десети албум „ the classic symptoms of a broken spirit “, който съгласно почитатели и критици, надскача в музикално отношение всичките им албуми до момента. Преди броени дни фронтменът Сам Картър изпрати особено видео обръщение към българската аудитория –. 
-->
На 27 юли на сцената се качват и още три атрактивни и настоящи рок групи – WHILE SHE SLEEPS, британците HERIOT и българите EXPECTATIONS. 

Програмата за 27. 07:

17:00 Вратите отварят 

17:30 EXPECTATIONS

18:40 HERIOT

19:50 WHILE SHE SLEEPS

21:30 ARCHITECTS

От предходната седмица билетите за членове на Fest Club са на цена от 77 лева, а регулярните билети – са на цена от 87 лева Повече информация за ценовите категории и закупуване на билети може да намерите на, а билетите ще се продават и на касите на място. 

Събитието на 27 юли е. Билетите за концерта на ARCHITECTS, EXPECTATIONS, HERIOT и WHILE SHE SLEEPS в Бургас са в мрежата на. Информация за всички концерти от поредицата на Fest Team Burgas Summer Live, може да намерите. 

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР