Местоположението и дълбочината на бръчките по лицето могат да разкажат

...
Местоположението и дълбочината на бръчките по лицето могат да разкажат
Коментари Харесай

Връзката между бръчките на лицето и вътрешните органи

Местоположението и дълбочината на бръчките по лицето могат да опишат доста за вашето здраве. Бръчките по лицето не значат безусловно сложен живот. Някои от тях се предават по завещание.

Но има някои типове бръчки, които предизвестяват, че човек има здравословни проблеми. Който е предизвестен, значи е въоръжен.

1. Хоризонтални линии на челото
Хоризонталните линии на челото също се назовават ​​ ”бръчки на безпокойствие ”. Ако имате такива бръчки, това значи, че в живота ви има доста стрес. Ето за какво се пробвайте да си почивате повече и да прекарате време сами със себе си. Тези бръчки са директно свързани с храносмилането. Те също по този начин алармират, че ядете прекомерно доста сладки и мазни храни и не пиете задоволително вода.

 2. Линия над дясната вежда
Наклонената отвесна линия над дясната вежда приказва за проблеми с вътрешните органи. По-специално, тази част на лицето е обвързвана с черния дроб. За да коригирате това, би трябвало да консумирате повече зелени зеленчуци, плодове и зърнени храни. Но от кафе, сол и подправки е по-добре да се въздържите!

 3. Линия над лявата вежда
Докато линията над дясната вежда е обвързвана с черния дроб, линията над лявата вежда сочи непосредствено към далака. Ако подозирате, че нещо не е наред, потърсете здравна помощ. Ако не, просто подбирайте храната, с която се храните. По-специално, можете да консумирате естествено сладки храни, като сушени плодове.

4. Бръчки върху носа
Хората, които имат бръчки по носа, са склонни към алергии. Освен това, такава линия може да бъде обвързвана с либидото ви, или по-скоро с понижаването му.

5. Бръчици от външната страна на окото вид “пачи крайник ”
Това е един от най-често срещаните случаи и места за появяването на бръчки. От една страна, те са знак за дейни изражения на лицето, защото се усмихваме с цялото си лице. От друга страна, приказват за влошено зрение. Плюс това, те са свързани с работата на бъбреците и храносмилането. Трябва да измененията методът си на хранене.

6. Кръгове или торбички под очите
Всеки в живота си има дни, в които не се е наспал задоволително. Но кръговете под очите може да не са свързани със съня, а с бъбреците. Борбата с такива неприятни кръгове е много елементарна – повече зеленчуци, плодове и позитивни страсти! Освен това може да имате неприятно кръвообращение. Масаж или дейни физически извършения също ще оказват помощ.

7. Чувствителните зони по бузите
Чувствителността на бузите може да демонстрира нарушаване на храносмилането, а алените и други петна по бузите могат да издават проблеми с белите дробове. За белите дробове, извършения за вярно дишане и физически извършения ще бъдат от изгода. Ако в допълнение имате затруднено дишане, би трябвало да посетите доктор.

8. Зачервяване на върха на носа
Зачервяването на върха на носа може да бъде обвързвано със сърдечни проблеми и нарушено кръвообращение, високо кръвно налягане. За да отстраните казуса, с изключение на да се консултирате с доктор, премахнете от менюто си подправки, кафе и алкохол. Опитайте се да обърнете внимание на авокадото – потребните мазнини, които се съдържат в него, ще окажат удобен резултат върху сърцето ви!

9. Бръчки покрай ъглите на устата
Вертикалните бръчки към ъглите на устата са свързани с дебелото черво. Ние не постоянно мислим за здравето на тази част от тялото, само че всичко е относително елементарно поправимо. Специалистите предлагат в такива случаи банкет на витамин D и храна, съдържаща фибри.

10. Бръчките на смеха
Причините за появяването на тези бръчки са две. Съответно има два метода за решение на казуса. Ако се смеете прекомерно постоянно, неизбежно ще получите такива бръчки като “подарък ”. Или спрете да се смеете, или го приемете по този начин,както е. Ако приказваме за сериозен проблем, най-вероятно е панкреаса. Яжте повече череши, боровинки, грейпфрут, чесън и спанак.

 11. Вертикални бръчки над горната джука
Вертикалните линии над горната джука не се появяват при всеки. За появяването на такива бръчки най-често се показва тютюнопушенето. В допълнение, тази област на лицето е обвързвана с далака. Препоръчват се зеленчуци като тиквички, патладжан, ряпа и моркови.

12. Петна върху устните
Петната по устните могат да демонстрират проблеми с дебелото черво и кръвоносните съдове. В първия случай, както си спомняте, витамин D и храни, съдържащи фибри. Във втория – повече физическа интензивност.

13. Бръчки към шията
Или това, което назоваваме двойна брадичка. Това може да е разследване от наднорменото тегло. Но не по-рядко това е симптом и на проблеми с щитовидната жлеза. В този случай си коства да премахнете глутена от храната и да консумирате храни, богати на йод и цинк.

14. Кръгове към ириса
В допълнение към проучването на по този начин наречената “карта на бръчките ”, погледнете очите си. Наличието на кръгове към ириса е симптом на нараснал холестерол. Това от своя страна може да аргументи инсулти и инфаркти. Нормализирането на равнището на холестерола се крие в повишение на физическата интензивност, здравословно хранене и прибавянето на ядки към храната.

15. Проникващи краткотрайни вени
Те са присъщ симптом за високо кръвно налягане. Първото нещо, което можете да извършите, е да намалите стресовите обстановки, да се движите повече и да се тревожите по-малко. Освен това, консумирайте банани, намалете солта и бъдете физически дейни.

Вижте още: Една чаша преди лягане изгаря мазнините и чисти червата

16. Линия под долната джука
Наличието на такива бръчки по лицето може да значи, че в живота на индивида има отрицателни страсти. В този случай е належащо да се научим да даваме излаз от такива страсти, тъй че те да не се отразяват на здравето на целия организъм.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР