Местните власти на Москва и ПАО Камаз сключиха споразумение за

...
Местните власти на Москва и ПАО Камаз сключиха споразумение за
Коментари Харесай

Разкриха какви ще са новите модели на Москвич

Местните управляващи на Москва и ПАО " Камаз " подписаха съглашение за съдействие, което беше подписано в сряда в залата на завода " Москвич " от кмета на Москва Сергей Собянин и генералния шеф на ПАО " Камаз " Сергей Когогин. На обществеността беше показан обсегът, който ще предлага предприятието.

Според организация " Москва ", страните са определили стадиите на разширение на производството. На първия стадий ще се прави сглобяване по технологията DKD (сглобяване на огромни възли). До края на годината по този способ ще бъдат създадени минимум 600 автомобила, в това число към 200 електрически автомобила. През идната година компанията възнамерява да създаде минимум 50 000 единици, в това число 10 000 автомобила с електрически мотори, а през 2024 година ще усили производството до минимум 100 000 единици, от които 20 000 ще бъдат с електрически мотор. Освен това до 31 декември 2024 година ще стартира сглобяването на коли CKD (сглобяване на дребни възли).

На втория стадий се възнамерява да се разшири потреблението на съветски съставни елементи в съединените коли. На третия стадий ще стартира производството на локален електрически автомобил от основни съветски съставни елементи.

Съобщава се, че държавното управление на Москва ще образува дълготрайна поръчка за продуктите на " Москвич ", както и ще поддържа развиването въз основата за автомобилни съставни елементи със съответните вложения, което ще обезпечи работа на към 40 хиляди души. На собствен ред ОАО " Камаз " ще доставя на завода нужните количества съставни елементи за сглобяване на огромни коли, доставени от другарски страни.

Според пресслужбата на кмета и държавното управление на Москва, страните са възнамерявали създаването на тактика за завода в продължение на осем години. Ще бъде основан и център за подготвеност за развиване на производството на градски електрически превоз.

Съобщава се също, че в началото моделната гама на Москвич ще включва пет модела - четири кросоувъра, в това число един с електрическо задвижване, както и един седан. Съдейки по оповестените фотоси, се чака заводът да създава единствено модели с добре познатата и в България марка.

Електрическият автомобил, който сега се назовава Model I (електрическа версия), има мотор с мощ 100 к.с., пробег от 400 км и батерия с потенциал 70 kWh с поддръжка на бързо зареждане - дава обещание се цялостното зареждане на батерията да става за 40 минути. Или за 9 часа при постепенно зареждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР