Местните коментират, че поръчителят е пратил биячите, защото Бардуков не

...
Местните коментират, че поръчителят е пратил биячите, защото Бардуков не
Коментари Харесай

Побоят над Христо Бардуков не бил заради политически страх, дължал пари на мастит бизнесмен

Местните разясняват, че поръчителят е пратил биячите, тъй като Бардуков не си покривал заемите

Двама мъже с качулки, които нападнаха и грубо пребиха през вчерашния ден претендента за кмета на село Зидарово Христо Бардуков, са били снимани от камерите за видеонаблюдение, позиционирани на къщата на кандидата, повдигнат от МК „ Българска социалистическа партия, Български гласъ и МИР “.

На фрагментите се вижда, че екшънът се разиграва малко преди 3 часа през нощта, когато Бардуков се прибира след всеобщия хепънинг с мъжко бръснене, който провежда по-рано денем в центъра на селото. Непознатите мъже са облечени с черни облекла и качулки. Започват да го постановат 10 метра преди къщата му в Зидарово. Удрят го с железна тръба и юмруци.

На видеото се вижда обаче, че и той се пробва да се измъкне от нападателите, но се спъва в бордюра на тротоара и пада на земята. Прави опити да отвърне и на юмруците им, след което маскираните изчезват в незнайна посока.

Вижте цялото видео:



По информация на Флагман.бг., към момента няма арестувани за побоя. В късния следобяд през вчерашния ден бяха привикани няколко лица, чиято съпричастност към осъщественото действие по този начин и не се откри и те бяха освободени (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

На фрагментите, с които Флагман.бг разполага, се вижда, че маскираните оглеждат местоположението, защото няколко часа преди побоя са били щракнати още веднъж пред дома на Бардуков, само че без маски на лицата.

Местните обаче разясняват, че мелето не било случайно и не било обвързано с идните локални избори, на които Христо Бардуков ще се яви като кандидат-кмет за село Зидарово, повдигнат от МК „ Българска социалистическа партия, Български гласъ и МИР “. Говори се, че Бардуков дължал не дребна сума пари на видна персона.

42-годишният мъж бил предупреждаван неведнъж, че би трябвало да изплати отговорностите си, само че това по този начин и не се случвало. Още повече, Бардуков се отдал на предизборната акция и въобще не обръщал внимание на думите на мастития предприемач.

„ Тези дейности са поръчкови. Този, на който дължи пари, е изпратил медиатори, които да свършат работата, само че много нескопосано. Тук не става дума за политически боязън като конкурент ”, споделя локален гражданин пред Флагман.бг поискал анонимност.

След екшъна Христо Бардуков бе настанен в интензивното на УМБАЛ-Бургас с голям брой пострадвания и счупено ребро, а малко по-късно преместен в болнична стая в Хирургичното поделение.

Припомняме още, че предизборната акция в созополското село Зидарово е доста забавна, защото изправи един против различен някогашен тъст и някогашен шурей. Христо Бардуков бе женен до 2014 година за дъщерята на Стойчо Петков, който е претендент за кмет на Политическа партия ГЕРБ, от която има две деца. Четиричленното сем. Бардукови живя под един покрив с кмета, до момента в който се появят пукнатини в брака. От години непоносимостта сред някогашните шурей и тъст пораства.

„ Имам подозрения кой стои зад това. И през 2019 година. Бях един от главните борци за смяната в Созопол и тогава същите тези хора ме подцениха. Видяха си резултата през всичките сполучливи 4 години. Заради това взеха решение да ме спрат в последната решаваща седмица преди вота, тъй като знаят, че точно в тези дни ще съм най-активен. Раните ми ще зараснат, само че прочувствената болежка ще остане “, изповяда се Бардуков през вчерашния ден пред кореспондент на Флагман.бг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР