Това не е първата му такава изцепка 32-годишният наркоготвач Димитър

...
Това не е първата му такава изцепка 32-годишният наркоготвач Димитър
Коментари Харесай

Созополски ченгета сгащиха Димитър Елмазов и негов авер да бъркат дрога в наркокухня на верандата

Това не е първата му такава изцепка

32-годишният наркоготвач Димитър Елмазов реалокира кухнята си във вила край Созопол, само че не съумя да се укрие дълго от ченгетата. Арестуваха го дружно с негов другар от Видин, до момента в който забърква дрога и се припича на слънце на верандата.

Служители от Районно ръководство – Созопол направили инспекция в частния парцел на Димитър ситуиран в местността „ Старите лози “ край созополското село Присад и въобще не останали сюрпризирани от обстановката, на която се натъкнали.



32-годишният Димитър Елмазов е от каменовското село Трояново и в началото бе провел лабораторията си за дрога по-близо до родното село – в бургаския ж. к. „ Меден рудник “. През 2022 година той бе наел квартира в блок 104, където приготвяше пикото.

Очевидно обаче не си е взел поука от първия арест. При актуалната инспекция служителите на реда намерили и иззели на веранда пред къщата три газови котлона с сложени стъклени тави, съдържащи разнообразни химикали, голям брой прекурсори, сложени в туби, бяло кристалобразно вещество, везна и две стъклени лули.

Задържани за период от едно денонощие са Елмазов и неговият 35-годишен другар от Видин Владимир Георгиев. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР