Местните данъци и такси вече могат да се плащат през

...
Местните данъци и такси вече могат да се плащат през
Коментари Харесай

Местни данъци и такси вече могат да се плащат чрез електронен портал

Местните налози и такси към този момент могат да се заплащат през електронен портал - налог боклук, налог за движимо или недвижимо имущество, както и  глоби на КАТ. Услугата е създадена от Министерството на електронното ръководство. Към момента услугата е налична за 40 общини, упоритостта е те да станат 227, добави в студиото на Euronews Bulgaria Николай Минев, директор на  " Системи и съставни елементи на ръководство " в Министерството на електронното ръководство.

„ Всеки, когато и да е, от всяка точка на света, може да ревизира за налични отговорности и надлежно да ги заплати с кредитна или дебитна карта, без значение къде е издадена по света, посредством системите на Министерството на електронното ръководство, които са интегрирани “, изясни Минев.

 
Най-разпространеният метод на заплащане е с кредитна или дебитна карта. Интегрирали сме централен виртуален ПОС терминал, посредством който при възнаграждение не се дължат преводни такси и комисиони.
Опитваме се да пазиме персоналните данни със модерни, наложили се на международно равнище способи на отбрана, сподели още той.

 
Там, където фактически се обменя сериозна информация – каквато е системата за електронно връчване, връзката е предпазена от край до край. От друга страна, всяко известие и документи, които вие създавате и изпращате, е криптирано само и единствено с вашия ключ. И вие можете да дадете достъп на друго лице. Дори и някой да достъпи тези данни, той по никакъв метод не може да разбере наличието им.
Минев показа още, че все още най-често употребяваната услуга през портала е регистрацията на търсещи работа лица.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР