Местни избори на хоризонта. Започнахме да се запознаваме с хората,

...
Местни избори на хоризонта. Започнахме да се запознаваме с хората,
Коментари Харесай

Минчо Афузов, кандидат за кмет на Сливен: Очаквам широка политическа подкрепа

Местни избори на хоризонта. Започнахме да се срещаме с хората, които желаят да се погрижат за градовете ни. Тази седмицата необятна коалиция ни показа претендента си за София - Васил Терзиев. Сливен също знае най-малко един от хората, които желаят кметския стол. Минчо Афузов е някогашен регионален шеф на Сливен, а в този момент претендент за кмет, подсилен от предприемчив комитет.

 

Той съобщи пред bTV, че е повдигнат от жители, интелектуалци и експерти и чака необятна политическа поддръжка.

 

„ Самият аз съм от БСП и чакам поддръжка главно от ляво и от някои центристки и нови партии, само че на този стадий е рано да приказваме “, сподели Афузов.  

 

Той изясни, че не е изчакал да бъде повдигнат от Българска социалистическа партия, тъй като е получил доста запитвания и номинации от партийни организациите от Сливен.

Прецених, че мога да се съглася на тази стъпка да бъда повдигнат от предприемчив комитет.

 

„ Структурите на БСП в Сливен значително стоят зад мен, само че какъв брой тъкмо ще стане ясно на конференцията, за която още няма планувана дата “, сподели още Афузов.

 

Той изясни, че Иван Гранитски, който е бил и в инициативния комитет на Румен Радев, по случайност е в неговия, тъй като са другари.

 

„ Ние много години се познаваме и не е, политиката това, което ни свързва. Той е изтъкнат интелектуалец, обвързван със Сливен. Причината той да застане до мен в нашия предприемчив комитет бяха точно качествата му. А това не е и първият път, в който влизам в кметската конкуренция. И преди да съм бил регионален шеф, съм пробвал силите си “, сподели той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР