Местни избори 2019 Някои политици вече гласуваха, какво казаха Румен

...
Местни избори 2019 Някои политици вече гласуваха, какво казаха Румен
Коментари Харесай

Някои политици вече гласуваха, какво казаха

Местни избори 2019 Някои политици към този момент гласоподаваха, какво споделиха Румен Радев, Корнелия Нинова и Йорданка Фандъкова упражниха правото си на глас 3 ноември 2019, 12:10  Някои политици към този момент гласоподаваха, какво споделиха
Някои политици към този момент гласоподаваха, какво споделиха
 Каква е изборната интензивност в деня на балотажа
Каква е изборната интензивност в деня на балотажа
 В 18 регионални града гласуваме за кмет
В 18 регионални града гласуваме за кмет
 ГЕРБ: Няма да влизаме в компроматни борби
ГЕРБ: Няма да влизаме в компроматни борби
 Мая Манолова: Ще се забележим в съда, господин Борисов
Мая Манолова: Ще се забележим в съда, господин Борисов
 Портних на балотаж.
Портних на балотаж. " Убеден съм, Варна ще гласоподава за развиването "
 Манолова за Фандъкова: Целият под земята свят е мобилизиран
Манолова за Фандъкова: Целият под земята свят е мобилизиран
 ЦИК разгласи интензивността в деня на вота
ЦИК разгласи интензивността в деня на вота

ителите на 18 регионални града ще избират градоначалници. 441 кметства също ще дефинират новите си кметове. Балотажи ще има и в 31 региона.

Президентът, политически водач и претендент за кмет на София към този момент дадоха своя избор.

Каква е изборната интензивност в деня на балотажа

Какво споделиха те, откакто упражниха правото си на глас:

Румен Радев

Огромният брой недействителни бюлетини на първия тур и множеството сигнали за купени гласове компрометират организацията и самото доверие в изборния развой, сподели пред публицисти президентът Румен Радев.

Държавният глава ще предложения управлението на ЦИК , органите на реда, парламентарно показаните политически партии, с цел да обсъдят "всички пропуски в изборите и отстъплението от честността на изборния развой ".

Попитан какво е решението на казуса, президентът Радев сподели, че това ще бъде разисквано, като добави, че продължава да има отвращение за въвеждане на машинното гласоподаване, а, по думите му, то ще реши най-малко въпроса с големия брой недействителни бюлетини. Това са неприемливи проценти, разяснява Румен Радев.

На въпрос за тезите, че ниската изборна интензивност се дължи на цялостното неодобрение на хората и е тип протестен избор, президентът разяснява, че това също е допустимо, само че добави, че съгласно него протестният избор се показва по различен метод и е доста значимо да има доверие в изборния развой. Много от хората не отиват да гласоподават, тъй като нямат доверието, че техният избор ще бъде регистриран правилно, добави Радев.

Президентът сподели, че е дал своя вот за транспарантното и дейно ръководство на София и за бъдещето й като съвременна и зелена европейска столица. Държавният глава още веднъж прикани жителите всеобщо да вземат участие в тези избори, с цел да не позволен купеният и корпоративният избор да дефинират бъдещето им.



Корнелия Нинова

"Аз гласувах за по-чиста и зелена София. За град, който е комфортен за пътешестване, прекрасен за работа, спокоен за развъждане на деца, сигурен ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни правото си на глас.

"Българи, гласувайте и не се опасявайте ", прикани Нинова. "Да можеш да излезеш и през нощта, да се чувстваш спокоен и сигурен, за антикорупционно ръководство на София. Гласувах за смяна на статуквото ", акцентира Нинова.

Йорданка Фандъкова

"Гласувах за София, за това да продължи развиването на града ни, да защитим огромните планове ". Това съобщи претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова, откакто упражни правото си на глас.

"София няма време за губене, няма време за опити. Надявам се повече софиянци да излязат през днешния ден да гласоподават. Днес е ден, в който всички софиянци могат да изразят своята свободна воля. Не е ден за борба, а ден за гласоподаване ", акцентира Фандъкова. "От всички нас зависи по какъв начин ще се развива градът ни. Няма човек в София, който да не се интересува от града си. Надявам се множеството хора да могат да излязат през днешния ден ", сподели още тя.


Балотаж: 18 регионални градове избират кметове  локални избори балотаж  локални избори балотаж  балотаж локални избори 2019  балотаж локални избори 2019

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Кога ще стигнем хърватите по заплати  1 Грузинци запълват свободните работни места у нас  1 Магазините цялостни с подправено сирене  1 Как мобилните оператори заблуждават клиентите --> Пaрите ни  Кога ще стигнем хърватите по заплати Кога ще стигнем хърватите по заплати  Грузинци запълват свободните работни места у нас Грузинци запълват свободните работни места у нас  Магазините цялостни с подправено сирене Магазините цялостни с подправено сирене  Как мобилните оператори заблуждават клиентите Как мобилните оператори заблуждават клиентите Не пропускай  <br> Учител и служител на реда 2 години изнасилвали ученичка в Косово <br>
Учител и служител на реда 2 години изнасилвали ученичка в Косово
 <br> Подадена оставка след секс-скандала в Украйна <br>
Подадена оставка след секс-скандала в Украйна
 Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност?  <br> Мистериозните затъмнения, които <strong> трансформираха историята </strong> <br>
Мистериозните затъмнения, които трансформираха историята
Последни  <p><strong>Шведски академик: </strong>Тези звезди замърсяват 10 000 пъти повече от вас!</p> Шведски академик: Тези звезди замърсяват 10 000 пъти...  Някои политици към този момент гласоподаваха, какво споделиха Някои политици към този момент гласоподаваха, какво споделиха  Каква е изборната интензивност в деня на балотажа Каква е изборната интензивност в деня на балотажа  <p>Как Западът тласка Балканите в непознати ръце&nbsp;</p> Как Западът тласка Балканите в непознати ръце  <p>Когато <span style= Когато Лео срещна Грета: „ Тя е водач на нашето...  Новото лого на Android Как да записваме протичащото се на екрана на Android  Облачна неделя, чака ли ни стопляне Облачна неделя, чака ли ни стопляне  Ахмед Башев, някогашен кмет на Гърмен Акция в Гърмен, задържаха някогашен кмет  В 18 регионални града гласуваме за кмет В 18 регионални града гласуваме за кмет  <p><strong>3 аргументи,</strong> заради които би трябвало да знаете коя <strong>кръвна група</strong> сте</p> 3 аргументи, заради които би трябвало да знаете коя кръвна...  Гори склад в Пловдивско Гори склад в Пловдивско  Microsoft Surface Neo 4 метода да подобрим сигурността на Windows 10  Стефан Данаилов е в медикаментозна кома Стефан Данаилов е в медикаментозна кома  Аптека за лирика Имате меланхолия? Необичаен лек се предлага в тази аптека  Нови две трусове в Македония и Босна и Херцеговина Нови две трусове в Македония и Босна и Херцеговина  30 години след виковете 30 години след виковете " Демокрация "  Кирил Сакскобургготски измежду 50-те най-желани ергени Кирил Сакскобургготски измежду 50-те най-желани ергени  Картини с обръщение за обич, самотност, време Картини с обръщение за обич, самотност, време  Глобяват 60-годишна за обгазяването в Перник Глобяват 60-годишна за обгазяването в Перник  Александър отпадна от Александър отпадна от " Игри на волята: България " Всичко от през днешния ден Виц на деня - Къде ви е началникът? - Обядва по това време… След два часа: - Дойде ли? - Не… - По какъв брой часа обядва той, бе?… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност? Можете ли да отговорите на тези 8 въпроса без неточност?  Българин е измежду най-хубавите архитекти в Европа  Телескопът Телескопът " Хъбъл " снима " злокобно лице " в космоса  Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а гори  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки Водещи вести  Облачна неделя, чака ли ни стопляне Облачна неделя, чака ли ни стопляне  <p>Как Западът тласка Балканите в непознати ръце&nbsp;</p> DW: Западът тласка Балканите в ръцете на непознати играчи  <p><strong>Шведски академик: </strong>Тези звезди замърсяват 10 000 пъти повече от вас!</p> Шведски академик: Тези звезди замърсяват 10 000 пъти повече от вас!  <p><strong>3 аргументи,</strong> заради които би трябвало да знаете коя <strong>кръвна група</strong> сте</p> 3 аргументи, заради които би трябвало да знаете коя кръвна група сте  <p>Когато <span style= Когато Лео срещна Грета: „ Тя е водач на нашето време “  Новото лого на Android Как да записваме протичащото се на екрана на Android  Стефан Данаилов е в медикаментозна кома Стефан Данаилов е в медикаментозна кома  Дъщерята на Стоянка Мутафова: От две несгоди избрах едната Дъщерята на Стоянка Мутафова: От две несгоди избрах едната

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР