Места за паркиране, достатъчни да паркира малък камион на пуснатия

...
Места за паркиране, достатъчни да паркира малък камион на пуснатия
Коментари Харесай

Патриарха остава без велоалеи и бус ленти засега

Места за паркиране, задоволителни да паркира дребен камион на пуснатия единствено преди дни бул. "Патриарх Евтимий " в София. За сметка на това без бус лента или велоалеи. Този следващ ремонт възмути жители.

От Столичната община обявиха, че е непокътнат профилът и габаритът „ Габаритът и профилът на булеварда бяха непокътнати във типа, в който той беше и преди започването на строителните действия по метростанцията. Отново има обособени три ленти за придвижване на коли, има и обособени места за паркиране по 45 градуса от едната страна, а от другата – северния тротоар, то е паралелно. Пропускателната дарба е непокътната, непокътнат е и броят на паркоместата”, сподели Димитър Петров от дирекция „ Управление и разбор на трафика” на Столична община в предаването „ Здравей, България” по Нова телевизия.

Той добави, че паркоместата са такива, тъй като в дължината им е заложен габаритът, който е очакван за построяването на плануванаъа велоалея. Към момента тя не може да бъде построена в целокупност, планува се реорганизация на тротоарната настилка и изместване на шахтите в региона на „ Петте кьошета” и бул. „ Витоша”.

„ Част от маркировката е остаряла, само че това няма да докара до комплициране на водачите. Резервирането на този габарит ни подсигурява, че няма да се преправя нищо по новия сектор. Булевард „ Патриарх Евтимий няма да бъде затварян догодина”, съобщи още Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР