Истински празник с най-красивите италиански шлагери, познати по целия свят,

...
Истински празник с най-красивите италиански шлагери, познати по целия свят,
Коментари Харесай

Вечните италиански шлагери накараха публиката да танцува на Античния театър

Истински празник с най-красивите италиански шлагери, познати по целия свят, направиха с осъществяванията си Джани Скрибано, Лука Минели и Киара Перале. Артистите пяха песни на Адриано Челентано, Тото Котуньо, Рики и Повери, Лучо Дала, Лучано Павароти, Дзукеро, Ал Бано и Румина Пауър, Умберто Тоци. Шоуто продължи близо 3 часа и накара феновете на Античния спектакъл да танцуват и пригласят на италианските реализатори, които излязоха на сцената дружно с камерен оркестър от Държавна опера-Пловдив и диригент Левон Манукян.
Прочетете още
Атмосферата беше толкоз топла, че очевидно и изпълнителите се забавляваха най-малко толкоз, колкото и феновете по трибуните. Неслучайно Джани Скрибано и Лука Минели преодоляха стръмните стълби на Античния спектакъл, с цел да се допрян до хората и да си създадат фотоси с тях.

Гостите пяха от сърце и също със сърце им отговори и публиката, а те не пропуснаха да благодарят на уредника на събитието под тепетата - Матео, техен другар, станал " провинен ", с цел да гостуват под тепетата.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР