Месецът започва с трансформация – минавате през нелекия процес на

...
Месецът започва с трансформация – минавате през нелекия процес на
Коментари Харесай

Февруарски тароскоп за зодия Рак

Месецът стартира с промяна – минавате през нелекия развой на преоткриване на себе си. Държите крепко юздите на живота си и го навигирате в вярна посока. Просто би трябвало да свалите товара на проблеми от предишното си, които към момента носите със себе си. 

Притежавате умения и качества на кадърен и самостоятелен водач. Време е да разгърнете опциите си и да покажете на всички естествената си мощ и хубост. Първата крачка към това е да започнете да водите по-активен и обществен живот. Това ще ви зареди с креативна сила и ще усъвършенства усещането, което оставяте у хората.

На работното място има възможност да загубите изясненост в обстановка, която ще се задълбочи и трансформира в проблем. Не намирате поддръжка в реализирането на концепциите си и не успявате да ги отбраните уместно. Опитайте се да не се налагате и не се борете с вятърни мелници. Избирайте рационално борбите си. Както е споделил Наполеон: „ Добрият боец знае по какъв начин да отстъпва, без да мърмори. “
Раци, положителният боец знае по какъв начин да отстъпва

Опитвате се да влияете на ориста си и да контролирате прекомерно доста аспекти от живота си. Пуснете се по течението! Промените не са ужасно нещо и постоянно водят до по-добри дни.

Бъдете по-практични и пресметливи този месец. Безразсъдното харчене може да докара до тежък финансов дисбаланс. 

В устрема си да угодите на другите може да извършите неуместни взаимни отстъпки. От най-неприятните, със себе си. Помислете добре дали си заслужава.

Опитайте се да сведете напрежението до най-малко, тъй като рефлектира на психическото ви здраве.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР