Месецът ще ви посрещне мрачно и негативно. Ще ви е

...
Месецът ще ви посрещне мрачно и негативно. Ще ви е
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Везни

Месецът ще ви посрещне тъмно и отрицателно. Ще ви е мъчно да намерите щастието в всекидневието си, тъй като ще сте обременени от стрес и тревога. Пролетната отмалялост идва със забавяне при вас. Почивка или медитация ще ви оказват помощ да възстановите изгубената си сила. Потърсете светлината в себе си, с цел да преборите мрака на открито. Не губете религия, че доста скоро ви чакат по-хубави дни.

Ще се чувствате в капан, изолираност или лимитирани под някаква форма. Няма да имате сили и предпочитание за нищо. Част от тези прочувствени положения ще бъдат плод на вашето въображение и прекомерното задълбаване в дребни проблеми. Пазете се от депресивни положения и отрицателни мисловни модели. Опитайте да се настроите по-позитивно и да се освободите от тях.
Везни, заредете батериите
Ще почувствате мощно разтърсване в прочувствен аспект. Необвързаните от вас ще усетят тежестта на неналичието на обич и връзка. Обвързаните ще бъдат прочувствено изтощени и няма да могат да изразят възприятията си по най-хубавия метод. Обърнатото Асо чаши ви поучава да се концентрирайте върху любовта към себе си. Погрижете се за вас самите, с цел да можете да си позволите да изживеете и изразите изцяло страстите си.

През май ще се изолирате и ще загубите връзка с околните си. Няма да ви е нито до празнуване, нито до приказки. Не се дистанцирайте напълно от обществения си кръг, тъй като ще ви е мъчно да се завърнете когато този интервал отмине. Радвайте се за щастието на околните си без злоба и предубеждения. Намерете време да поговорите с другари и семейство.

Заредете батериите, тъй като ще ви трябват свежи сили за прелестните неща, които предстоят!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР