Месецът на мартениците официално е тук, а днес, 3 март,

...
Месецът на мартениците официално е тук, а днес, 3 март,
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през март

Месецът на мартениците публично е тук, а през днешния ден, 3 март, честваме и 142 години от Освобождението на България от турско иго.
 Дженифър Лорънс, Don't Look Up, Netflix и новият филм на актрисата
Дженифър Лорънс предизвестява за заплаха

Земята е застрашена от...

И както традицията повелява, с идването на всеки нов месец се заравяме в новите филми и сериали, които Netflix ще пуснат през него.

Заглавията, несъмнено, не са едно и две, само че ние спряхме погледа си над няколко, които ни се сториха най-интригуващи.

Spenser Confidential

Месецът стартира с екшън-комедия, основана на романите на Ейс Аткинс, и с Марк Уолбърг, който ще играе добре познатата роля на служител на реда.

Спенсър (Уолбърг) излиза от пандиза и има намерение да промени живота си тотално, даже да смени града, в който живее. Преди това обаче взема решение да помогне на някогашния си треньор по бокс да направи MMA войник на име Хоук по-конкурентен.
 Пост Малоун, Марк Уолбърг и първи филмов откъс на Spenser Confidential за Netflix
Когато Марк Уолбърг излезе от пандиза...

Екшън, какво друго

По същото време Спенсър схваща за убийството на двама свои някогашни сътрудници от полицията. Това го кара да сплоти старания с Хоук и с устатата си някогашна другарка Киси, с цел да разкрие убийците.

Spenser Confidential е в Netflix от 6 март

Dirty Money

Една от най-добре признатите от рецензията продукции на Netflix за неразказаните истории за кавги, финансови злоупотреби и корупция се завръща с втори сезон.

В него ще хвърлим непосредствен взор към империята за недвижими парцели на Джаред Къшнър, брачният партньор на Иванка Тръмп. Ще разберем дали всички обвинявания против него са основателни.

Ще забележим и повече за банковия скандал към компанията Wells Fargo, както и за корупционното дело против държавната компания 1Malaysia Development Berhad поради съмнителни парични преводи.

Dirty Money е в Netflix от 11 март

Lost Girls

Знаем, че майките дават благо и драго за децата си. Базираният на същински събития Lost Girls ще ни го потвърди за следващ път.

Когато 24-годишната Шанън изчезва безследно и мистериозно, майка ѝ Мари (номинираната за Оскар Ейми Райън) прави всичко по силите си, с цел да накара полицията да си свърши работата. В процеса на следствието обаче Мари ще научи неща за щерка си, които не е знаела. Те ще подложат волята и душeвността ѝ на тестване.

Въпреки това тя няма да се откаже, а личното ѝ следствие ще покаже, че има десетки случаи на убити проститутки, за които нищо не се знае, а полицията си мълчи.

Lost Girls е в Netflix от 13 март

Ultras

Само същинските футболни ентусиасти знаят какво е възприятието, когато обичаният им тим завоюва мач. Само те знаят обаче и какъв брой тежко се претърпява загуба. А при ултрасите нещата са даже по-изострени.

Сандро e ултрас на Наполи и водач на групата Апаче. Затова и стадионът е неговият втори дом. Когато обаче му не разрешават да посещава каквито и да било спортни събития, животът му ще поеме по-различен курс.
 Ultras, Netflix и филмов откъс на кино лентата за ултрасите на Наполи
Как животът на един ултрас се преобъръща

Пълен филмов откъс на Ultras - филмът за ултрасите на Наполи

Но смяната на Сандрo не идва просто ей по този начин. Заслуга за нея имат едно 16-годишно момче и, несъмнено, една жена.

Ultras е в Netflix от 20 март

Ozark

Селекцията ни за месец март завършва с третия сезон на Ozark - една от най-обичаните от почитателите на стрийминг платформата престъпни драми.

Действието в него ще се развиват единствено шест месеца след тези от втори сезон. Марти (Джейсън Бейтман) и Уенди (Лора Лини) вземат решение да играят на едро и да разширят бизнеса.

Те отворят казино, което бързо стартира да работи на цялостни обороти. Да, тук сигурно има добра облага, само че с цел да преуспеят - както има се желае, двамата ще би трябвало да се оправят с някои врагове и неуредици.

Ozark е в Netflix от 27 март

През март в Netflix може да гледаме и Paradise PD (6 март), The Protector (6 март), Elite (13 март), A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story (20 март) и Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (20 март).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР