Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част

...
Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част
Коментари Харесай

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе – Pulse Fitness & Spa Mladost

Месецът е октомври 2019, местоположението е директно до западната част на Бизнес Парк Младост, на метри от Кино Арена, а името е Pulse Fitness & Spa Mladost. Най-модерният клуб от фамилията на Pulse отвори порти през днешния ден, с цел да посрещне своите първи клубни членове. Официалното събитие за грандиозното разкриване бе на 18.10.2019.

Обектът, ситуиран на повърхност 5050кв.м., е очевидно по-различен от останалите от веригата, дизайнът му е по едно и също време грациозен и футуристичен, а потенциалът – голям. Разположен на цели 5 етажа, той залага главно на хитовата в целия свят наклонност да се построяват просторни клубове с оптимално доста open space ппространства и внушителни спа центрове.



Оборудването, което е заложено в клуба са марките Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. На всеки от 3те етажа с уреди, има ситуирани по над 40 машини за всички мускулни групи, а от 70те уреда на кардио етажа се разкрива неповторима панорама към светлините на града и зеленината на Витоша.

Залите са групови занимания, 3 на брой, също са удивително просторни, като тук се намира и първата по рода си в България 5D спининг зала!



Най-впечатляващ е първокласният спа център, ситуиран на равнище -1 на повърхност от над 800в.м. Той е номиниран в категория „ Най-добър дизайн на спа център “ 2019 на Световните спа награди.

Обектът разполага със лични паркинг площи с огромен потенциал, извънредно първокласните съблекални и голям протеин бар.



Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР