Меркурий и Марс са в аспект квадратура на 17 март,

...
Меркурий и Марс са в аспект квадратура на 17 март,
Коментари Харесай

Меркурий квадратура с Марс – трудно е да си държим устата затворена

Меркурий и Марс са в аспект площ на 17 март, т.е. на разстояние от деветдесет градуса на дъгата сред тях. Транзитът Меркурий/Марс е време на бързи настроения и мощни умствени импулси. Този квадрат ще внесе безпокойствие и раздразнителност в мислите, в връзката. Всеки знае всичко, всеки разисква всичко и всеки се ядосва за нещо.

Като вземем въздействието и на околните аспекти от предния ден, които още оказват въздействие, а точно Слънце квадрат Марс, Венера квадрат Плутон, отрицателната сила е много засилена сега. Тук мозъкът (Меркурий) е доста деен (Марс), силата е доста импулсивна (квадрат), тъй че елементарно се споделят неща, които не би трябвало и не са на място. С една дума мъчно е " да си държиш устата затворена ". Остър разум, изострен език... неверен миг!



Тази планетарна настройка, сама по себе си е много избухлива: думите могат да станат изключително внезапни и нападателни. Може да има компликации при разбирането, защото хората няма да могат да схванат вярно какво споделят другите.

Имайте поради, че може да има огромна разлика сред това, което мислите и това, което другият схваща от изразяването на тази мисъл. Ако нямате нищо значимо да кажете, по-добре е да замълчите.

Времето е неподходящо за всевъзможен тип срещи, започване на нов план и бизнес оферти. Има възможност да зародят спорове на ползи. Можете да се ядосате и да кажете неверни неща. Можете също по този начин да срещнете нападателни или сериозни хора или да се окажете в по-стресираща и забързана житейска обстановка, принудени да вършиме нещата бързо. Избягвайте полемиките и в обществените мрежи!

Всяко бързане може да докара до негативни резултати. Денят не е подобаващ за взимане на значими решения, защото мисленето ви е неразбираемо, можете да давате прибързани отговори или да ви липсва дипломатичност. Оставете за различен ден всеки сериозен диалог, значима среща или полемика, за която знаете, че ще бъде спорна. И бъдете изключително деликатни при произшествия, изключително тези, които се случват по време на пътешестване. Пътуването е неподходящо при този пренос.



Съветът е да спрете екшъна за малко време, най-малко до момента в който тази мощна гневна сила премине! И не вземайте решение, когато сте ядосани!

От друга страна, в случай че се употребява добре, тази сила може да се трансформира във ентусиазъм и мотивация. Можете да употребявате мъдростта си, с цел да изберете верния миг, с цел да кажете вярното нещо на верния човек, по верния метод.

Меркурий в съвпад със Слънцето
Другият аспект на деня е преносът на Меркурий през Слънцето (техният съвпад) в най-хубавия случай човек с контакти и връзки става доста деен и деятелен, характеризира се с креативна интензивност, самочувствие. Комуникацията е малко по-интензивна по това време. В най-лошия случай има прахосване на интелектуална сила, изтощеност от връзки и контакти, непотребна умствена активност. Човек изпитва мощна потребност да каже нещо, да напише нещо, да разгласява. Умът е доста деен, по-активен от нормално. Всичко, което казвате или пишете, има мощно влияние.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР