Мерките на репресивния режим на Радев ще се затягат все

...
Мерките на репресивния режим на Радев ще се затягат все
Коментари Харесай

Възраждане: Влизането ни НС означава край на дискриминацията

Мерките на репресивния режим на Радев ще се стягат от ден на ден. Правителството му  опитва да трансформира България в концлагер. Непрекъснато получавам телефонни позвънявания от хора, които желаят съвет какво да вършат в тази обстановка. Ние ще създадем каквото можем за всеки един от тях, само че дано  не забравяме, че предстоят избори. Това съобщи водачът на Възраждане доктор Костадин Костадинов, претендент за президент, във видеообръщение към гласоподавателите на партията. 

Знам, че е мъчно, само че е успокоителното, че единствено след 3 седмици всеки от вас има опция да си помогне и самичък. От вас се желае единствено да издържите до тогава и на 14 ноември да гласувате за Възраждане. Колкото по-силно е представителството ни в Народното събрание, толкоз по-голям е шансът още на 15 ноември така наречен зелен документ да отиде в историята, сподели доктор Костадинов.

Ето какво още се споделя в обръщението на Костадин Костадинов към гласоподавателите на Възраждане:

„ Ще повторя и тук това, което споделих на всички хора, с които разговарях. Първо и доста значимо: Никой няма право да ви уволнява от работа, в случай че откажете да си извършите така наречен зелен документ. Работодателят ви в този случай би трябвало да ви изпрати в отпуск - първо заплатен, а по-късно неплатен. НО НЕ МОЖЕ ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) УВОЛНИ!  В случай, че го стори, незабавно ще бъде наказан, след което ще би трябвало да ви заплати обезщетение и да ви върне на работа.

Ако в една компания въпреки всичко пробват да ви задължат, разберете се целият трудов колектив солидарно се противопоставете на заповедта! Няма компания, която може да оцелее в случай че всички нейни служащи излязат в отпуск. От друга страна работодателят не може да назначи други хора на тяхно място, тъй като няма по какъв начин да назначи двама индивида на една работна позиция.

Междувременно не посещавайте обектите,  в които ви изискват т.нар зелен документ, посочени в противозаконната заповед на министъра. Дрехи и обувки можем да си купим и от магазини отвън моловете. Храна купувайте единствено от открити пазари, от български производители в интернет или от дребни квартални магазинчета, а не от непознатите вериги супермаркети.

Нека парите ни остават в българската стопанска система, а не да изтичат в чужбина. И последно, само че не по значителност - възползвайте от правото си да обжалвате заповедта на министъра. В страницата на Възраждане в интернет сме разгласили тъжба, която всеки от вас може да разпечата, да попълни своите имена и да я изпрати по пощата в съда. Нека залеем Административния съд с хиляди тъжби!  

Жалбата може да намерите тук:

В момента здравият разсъдък в България е под блокада. От нас, естествените здравомислещи хора зависи неговото оцеляване. “.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР