Mercedes разпространи първите официални снимки и подробности за интериора на новото поколение

...
Mercedes разпространи първите официални
снимки и подробности за интериора на
новото поколение
Коментари Харесай

Интериорът на новия Mercedes A-Class

Mercedes популяризира първите официални снимки и детайлности за интериора на новото потомство на модела си A-Class, за който от компанията разясняват, че ще направи гражданска война в компактния сегмент.

При създаването на новата генерация на A-Class, дизайнерите на Mercedes са обърнали сериозно внимание върху оформлението на предното табло, определяйки го като авангардно и като съвременен разкош. За постигането на това, от компанията са оборудвали компактната кола и с комфортни седалки с климатизация и масажна функционалност от по-висок сегмент, многофункционален волан, взет назаем от S-Class, и други.

От Mercedes дават обещание, че новото потомство на A-Class ще предложи осезаемо по-просторен интериор, по-добра видимост, повече пространство за багаж и по-лесен достъп до задните седалки.

Самото товарно поделение на автомобила е с съдържимост от 370 литра, което представлява нарастване от 29 литра в сравнение с настоящата версия на A-Class. Достъпът до багажника пък е допълнително улеснен с помощта на по-широкия с 20 сантиметра отвор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР