Mercedes обнови четиривратата версия на AMG GT за моделната 2022

...
Mercedes обнови четиривратата версия на AMG GT за моделната 2022
Коментари Харесай

Mercedes обнови AMG GT-4 Door Coupe за 2022 година

Mercedes обнови четиривратата версия на AMG GT за моделната 2022 година, като модела получава много промени, само че пък те са мъчно забележими на пръв взор и няма да сме сюрпризирани в случай че не откриете множеството от тях. Въпреки това, можем да отбележим, че са сведени до екстериора, интериора и задвижването на спортното купе с четири порти.



Външно новостите са сведени до лека смяна във формите на броните и светлините, както и прибавянето на няколко нови цвята, които може да видите на фотосите. Джанти в размер от 20 и 21 цола с друг дизайн също могат да бъдат поръчани, както и да бъдат съчетани с червени спирачни апарати при всички мотори. Хром пакет към този момент е разполагаем за всички модели, без значение от задвижването, а карбонови детайли в екстериора към този момент са налични и за AMG GT 53.



В интериора най-голямата смяна е пред лидера, където можем да открием новия волан на марката, който към този момент видяхме при новата S-Klasse и E-Klasse със съответните AMG бутони за смяна на режимите на шофиране. В задната част можем да открием и нови седалки, които разрешават място за 3 души, увеличавайки общия потенциал на колата до 5 души.



Що се отнася до задвижването, под капака на базовата версия можем да открием 3.0-литров редови шестак с 367 конски сили и 500 нютон метра, които се предават до четирите колела, чрез автоматизирана трансмисия с 9 предавки. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава към 5 секунди, а оптималната скорост е лимитирана на 269кмч/ч.



При по-мощният вид GT53 можем да открием същия 3.0-литров мотор, само че с 435 конски сили и 520 нютон метра въртящ миг, които разрешават ускоряване от 0 до 100км/ч за малко над 4.5 секунди и оптималната скорост от 280кмч/. И при двата разновидността окачването е усъвършенствано за оптимално положително държание при разнообразни условия.



Очаква се напълно скоро от марката да показват и разновидностите с V8 под капака, а също по този начин и новите хибридни задвижвания, които ще разрешават оптималната мощ от над 800 конски сили и ускоряване от 0 до 100км/ч за 3 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР