Mercedes-Benz представи ново поколение S-Klasse. Седанът е обозначен с индекс

...
Mercedes-Benz представи ново поколение S-Klasse. Седанът е обозначен с индекс
Коментари Харесай

Това е новата S-Klasse на Mercedes

Mercedes-Benz показа ново потомство S-Klasse. Седанът е обозначен с показател W223 и впечатлява с напълно нова каросерия и интериор, изцяло следено шаси и необятна гама от електронни системи, които наблюдават жестовете, погледа и завъртането на главата на лидера. По време на презентацията от Mercedes-Benz акцентираха на така наречен head-up екран, който е с добавена действителност.
 Това е новата S-Klasse на Mercedes

Иначе, общата дължина на базовия модел е 5 179 милиметра (+54 милиметра спрямо предшественика си), широчината е 1 954 милиметра (+55 милиметра), височината - 1 503 милиметра (+10 милиметра), а междуосието доближава 3 106 милиметра (+71 милиметра). Вариантът с дълга база е 76 милиметра по-голям от стандартния седан и 34 милиметра по-голям от своя предходник - 5 255 милиметра.

 Това е новата S-Klasse на Mercedes

Междуосието на тази версия доближава 3 216 милиметра (+51 милиметра). Кабината е оборудвана с 12.3-инчов дигитален инструментален клъстер с тримерен екран на информация и отвесен таблет, който се явява второ потомство на мултимедийна система MBUX. Тя схваща гласови команди, наблюдава погледа, жестовете и позицията на лидера. Например, с цел да отворите панорамния покрив, ще бъде задоволително да махнете с ръка, а при придвижване обратно електрониката ще забележи завъртането на главата и автоматизирано ще спусне слънчевия сенник.
 Това е новата S-Klasse на Mercedes

Оборудването на седана включва head-up екран с добавена действителност, аудио система Burmester 4D с 30 високоговорителя, предна въздушна възглавница за пасажерите откъм гърба, E-Active Body Control хидропневматично окачване, интелигентни седалки и на задния ред с подгряващи се подглавници, LED фарове, които могат да проектира друга информация и знаци върху пътя, както и система, която ви разрешава отдалечено да паркирате колата си, без да сте в купето.
 Това е новата S-Klasse на Mercedes

Мултимедийният комплекс MBUX в новата S-класа още веднъж е създаден от българското посланичество на Visteon. Първоначално S-Klasse ще се предлага с пет силови тракта: два бензинови и три дизелови мотора, произвеждащи мощ от 286 до 435 конски сили. Осемцилиндров елемент ще се появи по-късно, като ще бъде последван и от plug in хибрид през 2021 година. В Германия новата новата S-класа ще бъде пусната в продажба в средата на септември.
 Това е новата S-Klasse на Mercedes

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР