Мениджмънтът на Samsung Electronics съобщи, че отделът Samsung Research America

...
Мениджмънтът на Samsung Electronics съобщи, че отделът Samsung Research America
Коментари Харесай

Samsung Kngine: търсачка с ИИ, която ще се конкурира с Google

Мениджмънтът на Samsung Electronics заяви, че отделът Samsung Research America е закупил 100% от акциите на стартъпа Kngine и по този метод става негов безспорен собственик.
Южнокорейската корпорация смята, че Kngine има доста огромен капацитет. Това е търсачка от нов вид с потреблението на изкуствен интелект, която доста по-добре схваща подаваните запитвания, спрямо останалите търсачки. Samsung смята, че може да сътвори по-добра търсеща система от търсачката на Гугъл.



Корпорацията съобщи, че новата онлайн услуга Samsung Kngine ще стане основна част от гласовия асистент Bixby. За създаването и подобряването на  този виртуален асистент Samsung изразходва големи суми. Интеграцията на тези два продукта ще даде опция за доста по-точен разбор на потребителските поръчки.



Създателите на Kngine ще продължат да се занимават с подобряването на своя артикул, само че към този момент под управлението на Samsung. Компанията създава компютърна система имитираща работата на човешкия мозък, която може независимо да усилва и уголемява своята база от познания.

Очаква се формалният анонс на Samsung Kngine да се състои през втората половина на тази година, когато ще бъде показан Bixby 3.0.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР