Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс коментира равенството на неговия

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс коментира равенството на неговия
Коментари Харесай

Дейвид Мойс: Сами си направихме мача труден

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс разяснява равенството на неговия отбор (1:1) при гостуването на Гент в първи двубой от четвъртфиналите в Лигата на конференциите. Англичаните поведоха в края на първото полувреме, само че по-късно домакините изравниха.

“Не създадохме задоволително положения и сами с направихме дуела сложен ”, съобщи наставникът на отбора от Лондон.

“Когато стигаме до шансове, Дани Ингс ги вкарва. Сега обаче не беше по този начин, тъй като просто нямахме толкоз благоприятни условия. Допуснахме доста елементарен гол и не се борехме задоволително за първа и втора топка. Не показахме съществени неща и това беше разочароващо. Да се надяваме, че на реванша ще затрудним съперника повече ”, добави Мойс.

Мениджърът се оплака и от съдийството: “Имаше някои отсъждания, които не бяха в наша изгода, а в другия случаи евентуално щяха да са ”.

Ответният мач е на 20 април. Победителят от тази двойка ще играе на полуфинала против Андерлехт или АЗ Алкмаар (2:0 в първата среща).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР