Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо, подобно на своя колега Юрген

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо, подобно на своя колега Юрген
Коментари Харесай

Моуриньо: Ако Манчестър Сити няма вина, тогава е позорно да бъдат глобени с 10 милиона

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо, сходно на своя сътрудник Юрген Клоп, също изрази недоумението си от вчерашното решение на Спортния трибунал, който постанови наказването на Манчестър Сити с изваждане от евротурнирите за два сезона да бъде анулирано. Португалецът дефинира обстановката като " пагубна ", защото " жителите " са санкционирани, само че в това време възбраната им за присъединяване в Шампионската лига отпадна.

" Ако Манчестър Сити няма виновност, тогава е позорно да бъдат санкционирани с 10 милиона. Ако си почтен, не те санкционират. Но въпреки това, в случай че имаш виновност, би трябвало да те санкционират. Във всеки случай това е злополука.

Не споделям, че Манчестър Сити са отговорни. Казвам единствено, че в случай че си почтен, не плащаш санкции. Нито паунд. Знам, че парите не са никакъв проблем за тях, само че въпреки всичко. Ако си отговорен, би трябвало да те извадят от шампионата. Аз нямам никакво право да дефинирам кой е отговорен и кой не. Критикувам самото решение ", съобщи Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР